Back in stock

IMG_8562Nu finns en ny (ganska liten tyvärr, men ändå!) leverans av ”The Isabell” i italienskt kalvläder, på lädersula och i färgen grain gold på Blankens. Vad ska vi kalla modellen? En loaferina? Eller en balleroafer? Ett möte mellan ballerina och loafer – lite mer klätt och skoigt än en ballerina, men nättare och mer femininint än en loafer var min idé hur som helst.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Astrid

  Men det ar helt sinnes vad bra du ar! Jag fortsatter glatt att vanta talmodigt pa att det finns nan 37:a i framtiden. Stort GRATTIS!

 2. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Finns det någon bild på the Malibu där den sitter på en fot? Tycker skon är superfin men den breda övre remmen känns som att den kanske sitter lite konstigt?

 3. Profilbild för Karin
  Karin

  Jag tycker verkligen att skorna är ubersnygga och blev så glad när jag knep ett par! Men, de var ju sjukt obekväma och hårda 🙁 Kan du inte göra så att de är både mjuka och fina? 🙂 Då lovar jag köpa ett par!

  1. Profilbild för K
   K

   Jag har också ett par och älskar dem! De var lite hårda precis i början, men det gick fort att gå in dem och nu är de hur sköna som helst. Ge dem ett försök till! 😉

 4. Profilbild för Sara
  Sara

  Slip-Ons!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *