Isabell_blacks1tif_003Isabell_blue2Isabell_blacks2

Nu finns Blankens svarta ”The Isabell” tillbaka i butiken – den här gången höstpreppad med en tunn gummisula över den vattengarvade lädersulan. Samma sula har modellen som också kommer i mocka ”Royal blue” (se till att preppa med läderbalsam och mockaspray så håller sig skorna fina och snygga längre! ) Lädret är italienskt och skon är tillverkad i Kroatien. Jag har använt mina ”The Isabell” till det mesta i garderoben den här sommaren (det var också själva grundtanken med varumärket Blankens – att göra skor som passar till allt – eller i alla fall det mesta – i din garderob) – de är så jäkla sköna alltså, och lädret format sig som en liten strumpa efter foten. Den blå mockamodellen har jag själv inte fått än – men oj vad jag längtar – jag tänker att den kommer vara så sjukt snygg till jeans och stickat i höst – och när det blir för kallt eller blött för att använda den ute, passar den perfekt som sko inne på jobbet.

PS. Vill också passa på att be om ursäkt till er som signat upp på nyhetsbrev från Blankens – vi har inte riktigt fått det att funka som det ska än, men jag försöker vara snabb här i bloggen och på Instagram med info istället!

0 svar

    1. Hör av dig eller besök någon av våra återförsäljare: Butiken Yoko Yap i Göteborg samt Amazing Seven i Stockholm – de kommer få in skorna under veckan och kanske kan hjäpa till att skicka också om du bor någon annanstans. Fler skor till webben kommer också, men det kan dröja ett litet tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *