Så här skriver gästbloggaren Lina. HÄR kan du läsa hennes blogg.

Fantastiskt fotokollage, signerat Lina förstås.

” Det är mer än en hobby, det är en livsstil brukar en del säga när det gäller deras passioner i livet. Jag vet inte var gränsen går riktigt, men fotografera är något som jag verkligen tycker om att göra och har alltid gjort. Intresset blev bara större när vi fick vårt första barn, ännu större när vi köpte en systemkamera och kanske nådde intresset för fotografering ytterligare en liten nivå när jag startade min blogg. Kort gör mig glad och jag gillar att minnas alla fina vardagsstunder som jag annars kanske skulle glömma bort. Med andra ord är det som regel jag som sköter allt fotande i vår familj. I vardagen, på utflykter, på semestrar på kalas etc. Många gånger är jag supernöjd över att vara bakom kameran och inte framför, men ibland när jag tittar igenom gamla kort åker mungiporna ner en aning och jag säger med en anklagande ton till sambon att ”vad mysigt ni såg ut att ha det på midsommar förra året. Eller ”det här var en jättefin bild på dig och barnen den kanske vi skulle rama in” Vilket indirekt betyder kan inte du fotografera mig någon gång ibland, utan att jag ber om det?! Ni vet för att ha sådan där spontana, inte uppställda kort (eller uppställda poseringskort går i ärlighetens namn också bra, vilket kort som helst som skvallrar om att jag också var med).

Igår åkte vi till stranden med barnen och när vi går där längs strandkanten i vattnet, barnen i sina uvdräkter och jag i fjolårets bikini, min tigerrandiga fluffmage och dallriga lår då tar sambon fram kameran och börjar ta kort som aldrig förr, på mig. Först blev jag arg, här ska det inte förevigas några postgravida magar och otränade ben tänkte jag. Men sedan kunde jag inte låta bli att skratta lite, av alla tillfällen väljer han att fotografera mig när jag känner mig som minst attraktiv. Fjantigt nog blev jag halvrörd över att han bedyrade att jag var så fin där och då, och över faktumet att han äntligen kommit på det där med att jag också ska finnas med i familjealbumet efter år av tjat. Sedan är det knappast troligt att bikinibilderna hamnar i ovan nämnda album men de är ett roligt minne från en sådan där vardagsstund…”

0 svar

 1. Hej Blankens! Hoppas ni har en härlig semester 😀. Bra idé med gästbloggare det är riktigt bra läsning! Vet du om Maria, som gästbloggade den 3e juli om sitt barn som har ett funktionshinder har en egen blogg man kan följa? Hennes inlägg berörde mig verkligen. Ha det fint!

 2. Ha Ha! Känner igen det där med att man själv alldeles för sällan är med på kort. Lite tråkigt är det.
  Va fina bilder du tagit!

 3. Åh PRECIS sådär har vi det här också!!! De bilder jag är med på är lätträknade, och jag börjar inse att mina hintar (som är liknande dina) inte fungerar… Vill ju också ha fina bilder (ej poserande eller uppställda) på mej och dottern. Men, nu ska jag be honom läsa ditt inlägg, det om något borde ju å honom att förstå!!

 4. De där hintarna hade jag heller aldrig fattat. Varför inte bara säga att du också vill vara med på kort? Det kan väl inte vara känsligt?

 5. Gillar Linas härliga bilder och roliga text, känner igen mig så väl!!!

  Skulle vilja gå in och ta en titt vidare på bloggen, men det står bara att jag behöver lösenord för att kunna komma vidare?!

  Kram Roligt med gästbloggare =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *