20130408-114757.jpg
Juiceverket är ett ställe här i Stockholm där man köper… Juice! Och nu snackar vi inte gammal mossigt apelsinkör här utan alla varianter du kan tänka dig. Idag när jag svängde förbi blev det en med spenat, vetegräs, banan, selleri och äpple. Jag känner ett begär för Juiceverket som aldrig riktigt verkat vilka lätt. Jag vet inte hur många gånger i veckan jag gör mig helt otroligt bökiga omvägar för att få min juicefix.
Och det är kanske lika bra att jag fortsätter så, för i helgen när Bonnie bad om juice och kände mig som Årets morsa typ när jag nöjt gick mot kylen för att hälla upp ett glas av min egenpressade äppeljuice till min kära lilla dotter som SÅ uppskattar mina ansträngningar (tänkte jag medan jag gick). Men sen kom det panikslagna skriket när hon såg att jag spetsat in mig på karaffen med must: Nääääääääeeeeejjjjjuuiiiäääää (ångestvrål) – KAR-TONG-JUUUUUUICEEEE!!!!!!!!

Jaha. Att man inte lärt sig från sin egen uppväxt att mammqsnsträngningar av det här slaget går så jäkla fetbort.

0 svar

  1. Vi har tyvärr inte tagit tag i den där biten där man lär sitt barn att äta nyttigt godis, dricka bra juicer och äta sallad, förrän nu när han är 3½ år.
    Så lite glad är jag att han i helgen blev arg för att det inte fanns ännu ett glas med dagens juice (spenat, apelsin, ingefära och äpple) från vår råsaftcentrifug.

  2. Haha! Underbart! 🙂 jag känner verkligen igen mig med min son på 2,5 år då jag skulle vara duktig och göra egen risifrutti. Hans reaktion var: INTE SÅN, ANNAN!! Och då menar han de färdigköpta. 🙂

  3. Haha, underbart! Jag känner verkligen igen mig med min son på 2,5 år då jag skulle vara duktig och göra egen risifrutti. Hans reaktion var då; INTE SÅÅN, ANNAN!! och menar då den färdigköpta varianten! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *