Äsch. Tekniken strular här. Nu har jag skrivit ett inlägg om helgens bravader flera gånger, men det bara går upp i rök och jag får börja om. Jag ger upp och går och lägger mig i stället. Testar igen om ett tag. Kortfattat: Farmor Anita och Ria ville vara barnvakter och slängde ut oss ur lägenheten så jag och Per gav oss ut på en hotellbar-runda över Miami beach. Gud vad trevligt vi hade! Och vad härligt det var att hänga bara vi. Man ska verkligen inte underskatta kraften i några timmars flamsade och kul på tu man hand, det ger relationen så oerhört mycket bränsle. Man har aldrig för mycket småbarnsliv för att kunna göra plats för lite romantik av något slag.

0 svar

  1. Du har så himla rätt i det! Tyvärr är det ofta för lätt att glömma av… Men tack för påminnelsen och fortsätt njuta av underbara semesterlivet!

  2. Ni är så himla tjusiga ihop! DIn man är vansinnigt snygg, tycker jag, hihi! Det brukar de flesta bli smickrade av att få höra om sin partner så jag hoppas att du tar det på samma sätt!
    Kram

  3. Tycker också din man är en riktig hunk.! Men det vet du nog om och håller hårt i honom 🙂 Ha en fortsatt trevlig semester i Miami!

  4. Lätt att säga när man har farmor med sig på resan, och hemma också för den delen. Avis? jag? Definitivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *