Jag har träffat Isabelle McAllister ett par gånger och tycker att hon är en så fruktansvärt cool person. Superkreativ och utstrålar dessutom någon slags integritet eller styrka eller vad det kan vara som gör att man fattar att hon inte är typen någon sätter sig på. Jag inspireras också av hennes sätt att liksom skapa sitt eget liv och karriär – utan förebilder som henne hade jag nog varit mindre benägen att kasta mig ut och våga nya saker (rent yrkesmässigt tänker jag då främst här).

Nyligen lanserade Isabelle McAllister ett samarbete med Ellos där hon tagit fram så himla fina saker till barnrummet. Och på tal om den här diskussionen vi hade om att vilja undvika att tvinga in ungarna i begränsande och allt för könsstereotypa fack i allt för ung ålder, så lyckas Isabelle så himla bra med det i de här lakanen, kuddarna, hyllan, vimpeln och lampan. Allt är färgglatt, kul, lite gulligt och lite läskigt – på samma gång. Bonnie älskar Lemur-lakanen som hon fått!

B90A3741 B90A3733Kuddarna passade in bra i kuddsamlingen i kojan under barnens sängar. Rio fick en hylla att ha bredvid huvudkudden med plats för favoritbok och sin älskade ”sjalis”.

B90A3759

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *