Barnens skor: Glittriga Tom’s (och ni har väl koll på att för varje par Tom’s som säljs så skänks ett par likadana skor till fattiga barn och vuxna över hela världen. Företaget är dessutom engagerade i välgörenhet utöver skoskänkandet), turkos gympaskor med kardborre , ”Mölle”, från Kavat, röda sandaler, Salt water och silverträskor från Swedish Hasbeens.

P.S Jag har förstått att det är svårt för er att kommentera – så himla tråkigt och jag saknar verkligen att ha er här, så som det var förr! Håll ut – snart ska det väl bli bättring får vi hoppas. Vill man kommentera så finns det en liten ruta att kryssa som alternativ om man typ inte är ”medlem” eller vad det är – testa den!

0 svar

 1. Ville bara säga att jag blev så himla himla glad för er skull när jag läste om Pers nya riktigt häftiga jobb. Wow! Verkligen wow! Det är så fantastiskt roligt när det går bra för andra som verkligen verkar förtjäna det. Och det tror jag att ni gör! Hoppas ni får en härlig tid i det nya landet. Jag fortsätter följa er men är usel på att kommentera.

 2. hur är tom’s i storleken? vad har bonnie? tänkte beställa ett par på nätet men vill minnas att sist jag gjorde det så var de alldeles för små!

 3. Undrar precis som nån mer här, vilken storlek Bonnie har på sina Toms? Finns ju måttabell på deras hemsida men hade varit fint att få lite info från nån som verkligen testat dem.
  För övrigt en lika briljant blogg – som alltid. Tack för att du fortfarande skriver!
  Hälsningar från hon som tog mod till sig förra sommaren och gick fram och sa hej på Liseberg :))

 4. Fantastiskt söta skor, gillar ffa de från Toms! Och måste bara få säga att din blogg är riktigt härlig!

 5. Toms! Jag skulle säga att de är ganska stora i storlekarna. Rio har stl 8 och det motsvarar kanske stl 24-25 någonting och Bonnie har 9 vilket jag tror är ungefär 26/27.

 6. Åh Toms! Och de där gröna glittriga skulle systersonen avguda! Måste försöka hitta dem. Har haft ett par själv och de var det skönaste jag haft på mina fötter, tyvärr är de ju rätt mycket dyrare i Sverige. Kanske chansa på att beställa från deras hemsida?

 7. Jag har samma skor som Bonnie! Någon som vet var man kan hitta glittriga Toms till barn i sverige eller på något ställe där de fraktar till sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *