Bästisar

Så här. Man kan gå på tusen Elle-galor, Heidi Klum-halloweenfester i New York, modeveckor, premiärer eller balla fester men inget av det – garanterat – skulle nånsin ens kunna vara hälften så kul som att träffa sina kompisar, jag menar de där absoluta superfavoriterna, och hänga. Jag blir fanimej pirrig i magen av lycka flera dagar innan en inplanerad helg eller let’s say nyårsafton som ska spenderas med bästa tjejkompisarna. Att dessa tjejkompisar sen haft den goda smaken att skaffa jäkligt härliga snubbar, som också blivit fina vänner är ju bara icing on the cake så att säga.

Herregud vilken kväll vi hade igår. Vi åt och drack som gudar, dansade som… well, inte gudar kanske, men kul var det. Och jag vll minnas att jag själv var den som ledde ett tåga-tåg eller vad det heter genom Theresas och Patriks villa där nån gång efter tolvslaget. För att riktigt fira in det nya året liksom. Ja herregud.

Många av oss sov över i huset så idag har vi likt ett en grupp fnissiga dagisbarn tillsammans kurerat oss i pyjamas och med pizza – Mariestadspizza förstås (pizzorna på Milano är kung över landets alla andra pizzor. Så är det. Jag vet att det här är en känslig fråga. Men Milano är faktiskt bäst).

Hade ni en bra nyår, och framför allt; har ni avgett några nyårslöften? Jag filar på ett par grejer jag gärna vill bli bättre på och tänker att om jag outar mina löften här så måste jag ju liksom hålla dem. Eller hur? Så får ni hålla koll på mig så att jag inte börjar fuska. Men jag har inte riktigt tänkt färdigt än så jag får nog återkomma i frågan.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *