Behålöst mysbyxliv

IMG_0274

Skärmavbild 2014-05-08 kl. 13.25.03 Skärmavbild 2014-05-08 kl. 13.25.13

Bara för att Eva är så charmig och ber så rart bland kommentarerna i förra inlägget ska hon naturligtvis få som hon vill. Jag hade en pojkvän en gång som brukade klappa mig på huvudet och kärleksfullt säga ”min lilla lilla cirkusapa”. Jag tyckte konstigt nog om när han gjort det, och tänkte att även om det nog mest bara vara ett random ord som lät gulligt och som han råkade kalla mig, så hade han lite rätt. För vissa dagar känner man sig onekligen sådan. Cirkusapig.

Hur som helst. Detta är mitt behålösa mysbyxiga vardagsliv. Känner ibland att jag inte skulle behöva något annat än ett par (helst snygga. Och värdiga. Som dessa ovan) mysbyxor, ett skönt linne och en liten sandal eller nåt.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Solin
  Solin

  Den där Eva tycker jag minsann var väldigt onödigt oförskämd.

 2. Profilbild för Lizzy
  Lizzy

  Haha sjukt kul! Så otrevlig!

 3. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Oooh – jag är ständigt på jakt efter just ett par värdiga mjukisar! Var kommer dessa ifrån?

 4. Profilbild för Marie
  Marie

  Hej! Jag brukar läsa din blogg men nästan aldrig kommentarerna. Nu ramlade jag in på dem och fullkomligt häpnar. Vem är dessa människor som tycker det känns viktigt att skriva ilskna påhopp? Varför inte bara lämna bloggen om man nu inte gillar innehållet? Javisst, yttrandefrihet osv men varför undrar jag mest. Vem vill lägga sin tid på att kritisera och vara arg? Jisses.
  You go girl! Tänk på att många läser och gillart!

 5. Profilbild för cruella

  Woho, ”too cool for school” som någon, kanske till och med Eva, skrev är ju en riktigt fin komplimang – den här bilden på dig bara understryker ju det. Och angående inlägget om de hårdopererade kvinnorna och mannen i fluff måste jag säga att det så klart kickar igång en massa fördomar hos mig när jag ser sådant själv, eller för all del som här i södra Kinas shoppingmecka, expats av olika ursprung som onekligen både ser ut och beter sig annorlunda än jag träffat på i mer ”lagoma” delar av världen… Jag tycker du höll balansen bra! Och jag förstår din upprymdhet över allt som finns att se som är så over the top. Ofta blir man glad, ofta också lite beklämd.

 6. Profilbild för Suzanne
  Suzanne

  Tackar dig Cecilia för att du finns o hur du på ett grymt inspirerande (faktiskt) vänder (tillbaka) det som den där obehagliga Eva projicerar. Du ör ffa just grymt inspirerande i den du är, men oxå i din stil. Och i ditt mod att tex klippa håret. Styrkekram, även om du inte behöver det 🙂.

 7. Profilbild för Lena
  Lena

  Du är bäst Cecilia! Älskar din blogg och att få läsa om ert spännande liv i LA! Blir en resa dit med familjen i september! Längtar!!

 8. Profilbild för Eva
  Eva

  Töntig du är. Läs ”Anki Carlssons” kommentar i föregående inlägg och begrunda det. Kan ingen tala om för dig att du inte kan vinna något på att tjafsa med främlingar på din blogg. Du skämmer bara ut dig och blottar din oförmåga att göra något vettigt.

  1. Profilbild för Millis

   Herregud vilken ynklig liten människa du verkar vara Eva!

  2. Profilbild för Eva
   Eva

   Jaja, ös på bara. Bring it on bitch. Kom igen nu!

 9. Profilbild för Kajsa
  Kajsa

  Ha! Underbart Cecilia! Stort like på den!

 10. Profilbild för Morsan
  Morsan

  Seså Eva, ta nu din medicin så ska du se att du mår lite bättre. Såhär kan du ju inte ha det!

  1. Profilbild för Eva
   Eva

   Jag tycker att det är såna som kallar sig ”Morsan” och som vuxen deltar i en fanclub som är i behov av medicin. Fast det är du väl bortom att inse. Hört talas om kritisk tänkande och växa ifrån idoldyrkan? Nej, nu ska jag inte göra en ”Cecilia Blankens” och sitta och tjafsa meningslöst med främlingar. Den här bloggen suger hästballe av tjafs och köpta Lindex-inlägg. Ger aldrig någon ”feel goood” känsla. Så det så.

  2. Profilbild för Sofia S
   Sofia S

   Men lääs den inte då, Eva! CB-bloggen är min favorit, för jag är en helt galen människa antar jag.

  3. Profilbild för Jenny
   Jenny

   Jag har aldrig kommenterat förut och om detta är något du svarat på tidigare Eva så ber jag om ursäkt, men jag är genuint nyfiken.

   Varför lägger du en massa tid och energi på en blogg som du uppenbarligen tycker är bland det värsta som hänt mänskligheten?

 11. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  Tycker det är dags att blockera den där Eva nu va? ”…suger hästballe” Seriöst?

 12. Profilbild för ninja
  ninja

  Du är en väldigt duktig skribent Cecilia. Läser gärna mer om träning, kost, mode och framförallt dina härliga observation och tankar kring livet. Jag upplever att jag lätt läser bloggar och annat i flera år trots att jag känner att innehållet inte ger mig något positivt. Jag försöker dagligen skära ner på all energikrävande och onödigt internetkonsumtion. Jag vill uppleva, känna, njuta, titta och lukta mig till välmående och uppleva dagen jag förmodligen är ett med…
  Inte stirra in i en skärm stora delar av min vakna tid. Oavsett hur jag lyckas med mitt minskande av internetkonsumtion så kommer jag den närmsta framtiden behålla dig som min inspirationskälla!
  Keep up the good work. I dag är det fredag och i helgen vankas spa med tjejerna. Så fantastiskt för en mamma som känt sig uttorkad alldeles för länge! 😉
  N

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Kunde inte sagt det bättre själv! Har skurit och skär ner på skärmtiden men Blankens blogg får alltid prioritet. Hon inspirerar!

 13. Profilbild för Carlie
  Carlie

  Mig ger du iaf en feel good-kansla, samt mkt tankvart att lasa ocksa. Tror inte du har natt behov av att alla ska gilla dig sa skit i det, men saklart trist att folk haller pa. Go Cissan!

 14. Profilbild för Erika
  Erika

  Men lilla, LILLA Eva! ”Arguing on the internet is like winning the special olympics- you may win, but you’re still retarded.” Jag förtydligar att det är ett citat, förståndshandikappade som gör det bästa av sina förutsättningar förtjänar all respekt. Men det är svårt att respektera nån som lägger sin tid på att sprida dynga. Du kanske borde bli bonde?

 15. Profilbild för My
  My

  Synnerligen trevlig förfrågan;) Vet inte vad för några otrevliga som börjat kommentera här men skit i dem! Älskar att läsa din blogg!

 16. Profilbild för Sara
  Sara

  Stackars lilla Eva! Livet måste kännas bra tomt om det ska finnas tid och intresse för att gå in på en blogg och sprida en massa hat. My heart goes out to you. Hoppas du finner meningen med livet, jag är säker på att du är menad för nåt större än att vara ett troll i kommentarsfältet på denna blogg.

 17. Profilbild för Lars
  Lars

  Tagga ner nu brudar.

 18. Profilbild för Färger överallt - Cecilia Blankens

  […] Eva – här kommer mer av mig – bara för dig! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *