Bekräftelse

Sitter och kollar på Idol. Förstås. Per är producent för hela kalaset så det är en stor och viktig grej att följa. Tycker att det känns så himla jobbigt att någon måste åka ut bara, så jäkla modiga och duktiga de är allihop.

Hur som helst. Jag var som sagt på Underbara barn-mässan och Me & I-montern där idag. Stod vid ett litet bord med mopskläder och kände mig… bortkommen. Men glad. Gud, jag måste vara historiens sämsta säljare.

Jag fick också träffa en massa underbara och bloggläsare (som för övrigt efter detta måste tycka att jag är världens konstigaste människa, några snälla ord och jag blir högröd och börjar stammande stirra ner i golvet). Och så plötsligt, när jag stod där och spejade såg jag i en liten vagn en söt, söt liten baby klädd i mopskläder från topp till tå. Och det var inte Bonnie eller någon annan unge som jag känner, utan en fullkomligt främmande moopsklädd sötnos. Vet ni? Det var en fantastisk kick och egoboost att se. Den häftigaste och mest direkta bekräftelse jag varit med om hittills i yrkeskarriären. Tack för det lilla bebisen och hans mamma!

Mopsbebis som jag inte smygfotat, jag frågade mamman. Ifall nån undrar.

Mopsmonter och så jag då: världens sämsta säljare.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för sara
  sara

  Såg att en annan läsare var nyfiken och undrade vad du hade för barnvagn, jag likaså! 🙂

 2. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Hej fina!
  Vad är det för skor du har på dig idag? Är de möjligtvis ur Kavats damkollektion? Längtar så efter att få se dem live..

 3. Profilbild för Helena
  Helena

  du var såå duktig idag… kul att du fick den fina bilden på mopsarna i vagnen. … Ha de bra och tack för idag och återigen lycka till med bebben. // Helena (me&i säljare)

 4. Profilbild för emma
  emma

  Är det kavatdamskorna? Jag är väldigt sugen på att köpa de du har men hur är det i storleken? Är de sköna? Superblogg förövrigt:)

 5. Profilbild för Clara
  Clara

  Alltså Cecilia, du är ju så snygg! Dessutom har du alltid så snygga kläder. Vad är det för skor du har på dig?

 6. Profilbild för Madeleine
  Madeleine

  Jag har nyligen upptäckt din blogg, och nu läser jag den varje dag! Undrar när du har beräknat förlossningsdatum?

 7. Profilbild för Sophie

  DU är så underbart vacker som gravid! Har följt dig sen expressen dagarna och då är en sån inspiration! Lycka till med bebis nummer två och Bonnie och Per såklart!

 8. Profilbild för Terese

  Måste bara få fråga, är det ert hus som är med i Hellenius hörna som huset som måste fixas till i ”arga snickaren”? TYckte jag kände igen tavlorna på väggen!! 😉

 9. Profilbild för ida
  ida

  Var kan jag köpa Mamas gravidbibel som du, Cissan, pryder omslaget på? Har letat på ica och coop.

 10. Profilbild för Sara
  Sara

  När ska du föda? Är inte det dags snart 🙂?? Kanske är där nu ? 🙂

 11. Profilbild för Lena

  Nu har jag handlat på mig tre av dina mopsplagg från me&i …… Å, de var så fina allihop och speciellt den grå cardigan. Den ska min goa lille grabb ha på sig i höst/vinter. Längta tills paketet kommer … Dessutom har du en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *