Best of helgen

B90A5287

Här kommer helgen: Den stora snackisen på barnens skola just nu är filmen ”Book of life” – vi körde igång helgen med att sticka ner till The Grove och dra en förmiddagsbio i mörkret. Filmen handlar om den mexikanska traditionen ”Day of the dead” – den färgstark och inte så tokig historia. Noterar också att den kvinnliga hjälten läxar upp den manliga hjälten för sin urusla kvinnosyn – känns inte som att det hade hänt för tio år sedan. I övrigt var väl filmen inget feministiskt epos direkt. Men ändå. Saker rör på sig.

B90A5288

I utomhusköpcentret The Grove är julpyntet med tomtar och fejksnö redan uppe.

B90A5291

Snaskade i mig en falafeltallrik i klassiska Farmers market som ju liksom är ihopkopplat med The Grove. Mycket trevligt att hänga där en stund tycker jag.

B90A5314

Är mer än lovligt belåten med dessa megamjuka superfluffiga brallor som jag hittade i en second hand-butik härom dagen. Ni ser att den här magen börjar kräva lite plats, eller hur? Höll för övrigt på att garva på mig när jag kollade på bilderna och såg att Bonnie kört lite olika varianter på snygga face på varje knäpp. Hon är kul. Känner inte sällan för att göra ungefär exakt samma sak när det ska stås och försöka ses normal ut i bild.

B90A5329

Lördagkvällen spenderades i Santa Monica tillsammans med ett gäng mycket underbara människor  – ett fint middagsupplägg som var så lyckat att det kräver ett eget inlägg. Återkommer till detta alltså.

Söndag: Lilla rara Ilse fyllde 1 år och firade med tårt- och badkalas. Födelsedagsbarnet själv ville dock hellre stå och lukta på aelsinerna än vara med på någon gammal bild.

B90A5382B90A5388

Hur många bitar marängswiss jag åt?. Tre. Jättestora. Den här magen ska inte bli mindre än på ett tag.

B90A5384

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *