Jag gav Per ett namnsmycke från Amanda Egilson i julklapp, ett sånt som jag har, fast med en annan typ av kedja och bara en berlock. Bonnies och Rios namn på framsidan, och mitt på den andra (först kändes det löjligt att ha med mitt eget namn också, men sen påminde Amanda mig om att det ju inte är mer än rätt, jag har ju hans namn på mitt halsband). Det var en jäkla chansning. Per är inte direkt killen som har smycken. Eller något som sticker ut alls egentligen. Han är liksom… vanlig. I stilen alltså. Som person är han givetvis något alldeles extraordinärt. Hrm hrm. Jag var lite orolig att han skulle vägra. Känna sig som en bilhandlare. Ni vet. Guld-Rolex och uppknäppt skjorta över burrig bringa. Kritvita tänder, mastodont-smile. Och halsband. Den typen.

Och det gjorde han. Till en början. Men nu tror jag banne mig att han börjat vänja sig, för den sitter där den ska, länken, och jag tror inte att han tar av den i bilen på väg till jobbet och sätter på den igen när han åker hem. För att göra mig glad. Utan att han faktiskt har den jämt.

0 svar

  1. Hejsan Cecilia, tack för en fin blogg. Jag måste erkänna att jag är helt ointresserad av mode, känns som en annan planet. Det kanske är det som gör bloggen spännande för mig, jag får liksom blicka in genom ett fönster och titta på en värld som är helt främmande för mig. Men jag har också två små barn så den biten förstår jag, och tur är väl det! Hälsningar wivi

  2. Var det bara jag som missförstod ”Per är inte direkt killen som har smycken. Eller något som sticker ut alls egentligen.” Dvs den senare meningen av de två. Trodde nästan att du var arg på honom och ville förnedra honom på bloggen (tror iofs inte att du skulle göra något sådant). Innan jag fortsatte läsa vidare förstås. (om ni inte förstår, eller tänker lika knasigt som jag, så uppfattade jag meningen som ”per har inget som sticker ut på kroppen”,då trodde jag att det var en ehm ja specifik kroppsdel). (MIN FAVORITBLOGG FÖRRESTEN!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *