Black on black

Jag vet inte varför jag plötsligt bara vill klä mig i svarta kläder. En helt ny typ av fas för mig som vanligtvis är… okej, inte färgglad kanske, men i alla fall inte helsvart. Jag undrar om detta är något som kommer hålla i sig? Om det är så att jag gått in i någon slags vuxenstil? Men varför måste den i sådana fall prompt vara helsvart? Jag vaknar på morgonen, klurar på vad jag ska ha på mig och känner varje dag att; svart. Svart vill jag nog ha. Bara svart tack. Och så har det varit i någon månad nu.

Fast jackan från Gant är faktiskt egentligen mörkt, mörkt blå. Och halsduken är ju vit. Byxorna (Dagmar) och skorna (Acne) är däremot otvivelaktigt skitsvarta.

Idag, banne mig, ska jag försöka träna. Per har varit bortrest ett par dagar och då finns det ju inte en chans att hinna med sådant. Men ikväll jäklar ska jag svettas. Ser fram emot det. Ja men jag gör faktiskt det. Hur hurtigt och otroligt det än låter.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Elin
  Elin

  Snyggt med svart ju 😉 Kan du tipsa om ditt nya smink? Läppstiftet vet jag ju men vad använder du för smink i övrigt? Foundation, tinted moisturizer, puder, rouge? Smink får gärna vara av bra kvalitet vilket innebär högre pris. Allt så länge det inte är djurtestat! Och du, bry dig inte om de taskiga kommentarer du fått på sistone. Du är grym och en stor inspiration!

 2. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Jättefint! Som vanligt Cecilia.
  I ärlighetens namn så bara älskar jag dina dagens, det är en höjdpunkt. Keep up your good work!

 3. Profilbild för Andrea
  Andrea

  Den vita tröjan du hade på Schulman Show, när Gunilla var med, var kommer den ifrån? Supersnygg

 4. Profilbild för En annan Andrea
  En annan Andrea

  Andrea: jag bara gissar nu, men kan vara en från nelly, issue 1.3. Jag har en likadan fast i blått nämligen o har för mig att Cecilia haft en vit från samma märke i någon av de tidigare ”dagens”-posterna 🙂

 5. Profilbild för Tessa i höghuset

  Jag tycker att det är extra snyggt på dig. Särskilt med läppstift och färgglad ring. Stilrent och lite coolt liksom. Själv har jag inte alls en svart period. Jag har nog ingen period alls, mer typ: Vad är rent idag? Önskar mig färdigstrukna arbetskläder, men skulle egentligen gärna uttrycka min (eventuella) kreativitet och egenart i en genomtänkte outfit. Fast orkar inte.

 6. Profilbild för Maja
  Maja

  Jag håller med ELIN i allt. Nu känner jag mig riktigt höst-glåmig. Tycker mig hitta en ny rynka varje dag och håret känns fett trots morgonduschen. Inte bättre blir det av den än så länge hemliga gravidmagen som trycker mot byxlinningen. Lite härliga ”snyggtips” skulle uppskattas, gärna med bra hemma -spagrjor. Och så skulle jag vilja ha tips på snygga, stora härliga halsdukar. Vart skulle du kika efter sådana? Gärna i bättre kvalitet. Några gravidmage -outfits skulle inte sitta helt fel heller, jag vet att du har många fina bilder på lagret. Om bilderna inte är raderade dvs. Tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *