Jag och Per sitter i bilen på väg till Arlanda. Vi ska göra en grej som är förenat med mycket blandade känslor. Vinkade nyss av barnen hemma hos min mamma och separationsångesten är liksom… brutal. Som vassa knivar. Inte för barnens del. Nejdå. ”Hej hej”, så var det inget mer med det typ. Det är jag som är blödigast i världen. Pallar knappt att lämna hos dagmamman utan att det svider lite.

Men. Mer om detta sen. För igår firade vi min styvpappa Thomas med överraskningsfest. Alla var där. Hela min stora roliga familj med helsyskon, halvsyskon barn och en ny pojkvän (ja, inte till mig alltså. En systers) som förstås granskades under lupp (och fick med beröm godkänt!) samt en massa härliga kompisar till gratulanten.
Min styvpappa är en rätt bullrig herre. En högljudd karl liksom, ni vet säkert typen. Men han är samtidigt ojämförligt den mest lättrörda, eller ”storrörda” (fattar ni vad jag menar med det? Alltså: massor av stora känslor utbryter när han blir rörd) person jag känner. Denna personlighetskombination är förstås mycket charmerande och rörande i sig. Thomas bjöd på tårkanalskaos och vi hade en himla trevlig kväll. Ibland gillar man sin familj alldeles väldigt och extra mycket.

Väskan kommer från Zadiq & Voltaire, läpptstiftet är Armanis nr 401.

20120804-074717.jpg

20120804-074812.jpg

20120804-074946.jpg
Systrarna Karin och Elin och så själva Thomas.

20120804-075043.jpg
Ninni i ljuvlig 70-talsklänning som hon ärvt från sin raffiga svärmor.

20120804-075814.jpg

0 svar

  1. Våra kompisar drog till New York i 6 dar och lämnade sina två småttingar (i samma ålder som våra/era) hemma. Jag drömmer verkligen om att åka till USA igen men i detta läget satt jag och min sambo och bara tittade på varann och sen bekände vi exakt samtidigt att vi skulle aldrig, aldrig palla detta! Vi är precis lika blödiga båda två (och det trodde ingen av oss att vi skulle bli, under vår pre-kids tid) och jag skulle nog brutit ihop redan vid avskedet och tänkt på dem/farligheter som kan hända under precis hela vistelsen. Det är bara att inse att vi klarar av en middag och bio, på sin höjd en natt i Köpenhamn…Och så får vi se fram emot att göra äventyrligare grejer när de är tonåringar. Om vi orkar då, vill säga : )

  2. ….får tillägga att givetvis kommer ni ha superkul vad ni än tar för er och det kommer gå hur bra som helst med barnen! Sådant VET man ju egentligen!!Ser fram emot en update om er resa på tu man hand och kanske kan vi bli lite inspirerade att VÅGA! : )

  3. Men hallå, vad hade du på dig? Så snyggt. Jag vill ha. Berätta var det kommer ifrån och om det finns att köpa! 🙂

  4. Allright! Läppstiftet är Armanis nummer 401 (helt jävla AMAZING! Sitter forever och ser snyggt ut hela tiden!), jeans 7 for all Mankind, jacka Modström och skor från Elizabeth & James.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *