BLANKENS SOFIS MODE

Hemma hos och miniintervju med mig om Blankens i Sofis mode. Tjusigt!

0 svar

  1. Hej,
    Jag köpte ett par svarta ”Gemma” i storlek 37, men de är för stora för mig. Livrädd att storlek 36 ska ta slut innan jag hunnit skicka tillbaka 37orna så beställde jag direkt ett par 36 och får skicka tillbaka 37orna lite senare.
    När jag beställde de nya skorna så såg jag att storlek 37 är slut, då fick jag en tanke att det kanske finns någon som vill köpa de av mig? Helst att man hämtar skorna hemma hos mig, (söder om stockholm) alternativt att vi möts upp i stan.
    Så slipper jag betala frakten tillbaka och någon annan kan få köpa dessa fantastiskt snygga skor!
    Vore toppen om du kan lägga ut den här kommentaren 🙂

  2. Ha, vad lika du och Rio är alltså! Jamen då får man väl ta och köpa den tidningen då, för första gången i mitt liv. Alltid känt/trott att den är för det lite ”yngre” klientelet, men har kanske helfel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *