Isabell

ipad
isabelle_black
palmaisabelle_suede

isabell_gold

Det såg svårlöst ut ett tag – men plötsligt, ett tu tre är alla bilder på plats, sajten funkar som den ska och lagren är fyllda av skor – älskade kära läsare och vänner – välkommen in på BLANKENS.COM. Idag släpps ”The Isabell” en klassisk modell som kommer i tre färger och är gjord av italienskt kalvläder på en vattengarvad italiensk sula. Samtidigt släpps också espadrillen The Palma – en lätt och supermjuk sko i getskinn som är handtillverkad i Italien och det är fritt fram att handla och beställa!

Vår strategi är att låta varumärket växa i sakta mak – dessa första modeller kommer förstås att följas upp av fler så småningom, men viktigare för oss än att göra massor av skor, är att göra bra och rätt skor som du som kund kan para ihop med allt i din garderob. Skor som ger dig en en fin inramning till dina kläder både till vardag och fest. Jag hoppas så att ni kommer att tycka lika mycket om dem som jag gör!

Har ni frågor finns det antingen frågeformulär på sajten, eller så går det bra att ställa dem här i kommentarsfältet så försöker jag vara så snabb jag kan och återkomma med svar.

0 svar

 1. Hej!
  Har försökt beställa ett par skor men det tycks endast gå att beställa i strl. 36 trots att jag väljer strl. 38.

 2. Hej Cecilia, Selma här igen! (Den vars lille son Ann blivit ”farmor” till tack vare dig! 🙂 hursomhelst – vill beställa Palma i strl 37
  Men i korgen landar 36-a, hm. Hilfe. Kan jag göra på
  Något annat sätt? Urläckra skor!!!

 3. Enligt storleksguiden tolkar jag som att är de stora storlek. Sugen på Palma, men är de verkligen så stora i storlek?

  1. Ja! Jag skulle säga att de är något stora i storleken. Jag har bara provat stl 37, och det funkade faktiskt även om de var väldigt små. Om du överväger två storlekar skulle jag ta den mindre!

 4. Åhhh, så fina! Och så mycket av ”dig” och din personlighet känns det som i dem. The Isabel i guld blir lätt mina! Lycka till med detta projekt. Jag ser nyfiket fram emot vilka fler modeller som kommer att komma.

 5. Å vad kul! Jag förstår att Palma är säkert strechiga, hur skulle du säga att övriga funkar på en bred gravidfot? Eller ska jag beställa andra modeller efter födsel? Men nu går jag in och beställer Palma!:)

 6. Hej cecilia,
  Fina skor! Skulle du säga att de är storleksteogna, dvs är en 38 som en normal 38? Tack!

 7. Ska genast in och shoppa! En liten fråga bara, det finns en flik där det står återförsäljare som dock inte fungerar. Finns skorna i någon butik nu? Ska köpa Palma, men skulle vilja prova de andra innan köp. Men återigen, grymt bra jobbat!!

 8. Superfina! Det kommer bli succé. Precis vad jag letat! Önskar verkligen att jag kunde köpa, men som vanligt finns inte strl 35. Snyft.

 9. Stort grattis till dig Cecilia! Fasen vad roligt, detta kommer bli en succé! Jag ska givetvis köpa mig ett par, måste bara enas med mig själv i denna beslutsångest

 10. Så himla fina! Exakt sådana skor jag letat efter. Om de är lika fina och sköna som de ser ut har du verkligen hittat ett hål i marknaden. Kul!

 11. Jättefina skor. Jag blev väldigt sugen på en flipflop i skinn som jag såg på första sidan. När kommer man kunna beställa dem?

 12. La ett par Palma-dojor i korgen och skulle checka ut, men länkas till PayPals betalsida med kortuppgifter direkt utan att ha fått fylla i några uppgifter om vem jag som beställare är( adress etc). Hur ska processen funka? Vill inte regga kort och sedan upptäcka att ni kanske inte skickar till min del av världen. Tack på förhand!

 13. Fina och ett stort ”ha” begär, men även jag skulle vilja prova. Storleken är så olika beroende på tillverkare.
  Jag hade uppskattat cm angivelse vid storleken, exempelvis är strl 41 26,5 eller något annat?

  1. Hej! Cm-angivelser ska stämma! Skorna kommer finnas i butik i Stockholm inom kort. Vad gäller fler återförsäljare i övriga Sverige så vet jag lnte riktigt än hur det kommer utveckla sig där.

 14. Så nedrans snygga! Hormonstinn som jag är så grät jag en skvätt. Så KUL projekt och så roligt för oss att kunna köpa!
  Älskar dem!

 15. Hej! Jättefina skor! Vill beställa ett par Palma och ett par Isabell guld i stl 38, men lyckades inte på hemsidan… Länkades till fel ställen vid mitt försök.

 16. Hej!

  Skorna ser så sjukt fina ut! Vill beställa ett par men är så osäker på hur smal skon är. Själv har jag ju världens kalle anka fot tyvärr så detta är ett ständigt problem för mig. Måste även säga att du är så SJUKT snygg i det korta håret!

 17. Jättefina skor, bra jobbat! Jag undrar om det kommer att komma sandaler också, och när i så fall?

 18. Jättejättefina! Härligt alternativ till vanlig ballerina (som jag är lite less på). Frågan kvarstår bara vilka länder ni levererar till? Australien?

  1. Hej! Jag tror tyvärr inte att det går att beställa till Australien direkt från sajten än, men om du kontaktar oss vi formuläret på sajten och berättar att du varit i kontakt med mig, så ska det nog att gå att beställa och få dem skickade till dig ändå!

 19. Hej! Älskar de svarta skorna och vill slå till. Nu är det så att jag ofta är mellan storlek 37 och 38 ( har oftast 37) hur är de i storleken, stora eller små? Hur funkar retur om de absolut inte passar? Med vänlig hälsning, Jennifer

  1. Hej! All info finns på hemsidan, måttabeller fraktinfo mm. Men jag skulle säga att de är något stora i storlekarna och att den mindre med all sannolikhet passar bättre! Kul att du gillar skorna!

 20. Superfina! Typ precis vad jag letat efter, skönt att det finns fler som vill ha fina och sköna skor i riktigt skinn. Har precis beställt ett par i guld! 🙂 Funderar även på espadrillosarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *