Avsnitt 30

Det finns förstås cirka en miljard saker som skulle kunna sägas om valet, men just nu är vi väl alla både rädda och frustrerade – och även om jag filat på ungefär 10 olika inlägg som på olika sätt beskriver hur fel och OINTELLIGENT denna framfart av oginhet är – så tror jag det är bäst jag låter bli. I alla fall just nu. Jag har så mycket låga och dåliga tankar om de människor som röstade på SD att jag inte klarar att hålla tonen belevad  utan skulle börja använda Ricki Lake-lingo och hojta om ”White trash!” och andra dumheter som inte hinner filtreras genom raseriet. Vilket absolut inte skulle göra ett endaste någe bättre åt ett endaste håll.

Istället hoppas jag att ni vill lyssna på dagens avsnitt av Blankens Swanberg: Vi pratar om KÄRLEK och som vanligt diskuterar vi vildsint Jay Z och Beyoncé. Dessutom lanserar Johanna ett helt nytt ord för ett känslomässigt tillstånd vi alla kan relatera till.

Avsnitt 30 hittar du här om du vill lyssna genom Libsyn eller här om Itunes är ett bättre alternativ för dig

 

0 svar

  1. Håller helt med dig Cecilia. Jag har också många, ej så trevliga, tankar om valet och särskilt då SD. Jag tänker precis som du att det är bäst att hålla dem för mig själv just nu. Väldigt tråkigt är det i alla fall. Kul ska det däremot bli att lyssna på det nya avsnittet i er pod!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *