Men ja, det blev en liten cliffhanger. Och såna är ju alltid rafflande.

Ni vet kanske att jag har samarbetat med barnklädesmärket Me & I ett par gånger tidigare och designat några kollektioner tillsammans med dem. Nu är det dags igen! Men den här gången ser samarbetet faktiskt helt annorlunda ut.

Vi har tillsammans med några av Sveriges (och en utländsk) största bloggare tagit fram en kollektion vi kallar Bloggers Collection som släpps lite senare i höst. Varje bloggare har designat några plagg var, och för det betalar Me & I dem en ersättning som går direkt till valfria välgörenhetsorganisationer.

Vilka bloggarna är tänker jag dock inte avslöja riktigt än, men håll utkik här i min blogg de närmsta veckorna så kommer jag att avslöja dem en efter en. Nedan en liten smygkiksbild på plaggen, det blir en hel del urfina grejer kan jag lova!

0 svar

  1. Hej! Ska till sthlm i helgen och försöker nu komma på vad gallerian du tipsat om heter. Den är relativt nyöppnad, ngt kort namn (har jag för mig). Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *