Bohemiskt hos H&M

Jag sprang förbi H&M pressvisning för våren i förmiddags, och där fanns förstås en väldig massa fint. Ni som gillar Isabel Marant men inte pallar att köpa ett par knasjeans som känns coola max en säsong för 5000 spänn kommer från och med februari att kunna gå till H&M och få tag i i stort sett exakt samma sak. För en femhundring. Och det där med vad saker ska och inte ska kosta, har vi ju diskuterat förut, och huruvida det är okej att så där väldigt uppenbart ”inspireras” av en annan designers uttryck är kanske också en samvetsfråga. Å andra sidan är man ju evigt tacksam att H&M gör det de gör: fantastiskt mode alla har råd med. Och bortser vi från kritiska infallsvinklar och bara ser till den här kollektionen så konstaterar jag uppprymt: Ja! Kul! Supersnyggt! Vill ha! Det mesta!

Och här står jag och… hänger.

Co-o-o-o-ooola!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jojo
  Jojo

  Vilken tråkig passning till H&M, eller jag kanske misstolkar dig? Enligt hm.com så är H&M världens största användare av ekologisk bomull. Tvärtemot vad du antyder så tror iaf jag att det är lika bra eller bättre att köpa en vara av H&M än att köpa av ett litet företag. De små företagen har inte samma resurser att lägga på frågan även om ambitionen och viljan är samma. Det är en komplex fråga.

 2. Profilbild för Landerias
  Landerias

  Ser ut att vara finfina grejer, dock undrar jag, är tex. bootsen & skinn?jackan i äkta läder? Personligen (och nu kommer väl en del påpeka det oetiska i att bära skinn..) vill jag inte bära plast boots, tycker helt enkelt det är super obekvämt, varmt OCH fult. Hittills har HM haft för mkt plast skor i sina kollektioner tycker jag, synd för plast är inte det bästa ut miljö perspektiv heller..

 3. Profilbild för anna
  anna

  Undrar vad Mini Rodini tycker om den blekgula tröjan med ananas-printet…

 4. Profilbild för sara - 25-åring som inte alls är mamma men gillar mama-bloggarna ändå..

  alltså patch-work jackan. skulle vara så himla fin att ha, men antagligen bara för en kväll.. eller? och mockajackan.. ååh.

 5. Profilbild för Emma
  Emma

  @cecilia: Skinnjackan (med ullfoder) du har på den översta bilden, är det den (apdyra) från Acne? Skitsnygg va den iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *