Bonnie och jag har ”tjejdag” som hon kallar det. Vi ser Modig på bio och pratar mycket om kamouflage. Hur kamouflerar man sig till exempel i en skog? I ett hus? Eller i vattnet? Såna viktiga diskussioner.


via Instagram http://instagr.am/p/PCO1Wbvq0G/


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Ha så roligt! Idag har jag också tjejdag. Först med båda mina tjejer men sen var det bara jag o min stora dotter (tror ungefär lika gammal som din bonnie. Fyllt fyra för en vecka sen). Vi gick på Modig, åt massa godis och en promenad efteråt. Bara hon och jag. Så mysigt! Våra diskussioner handlade mest om varför det är kallt på morgonen fast det är sommar osv osv….

 2. Profilbild för helena
  helena

  Vad tyckte ni om filmen? Var Bonnie i lagom ålder? Tänkte gå med en 3,5- och en 5-åring, men funderar på om de är för små.

 3. Profilbild för Em

  Åh, vilken söt bild på er två.
  Titta gärna in till min vintageblogg.

 4. Profilbild för Fanny
  Fanny

  Så fina! Gillar du vintage?
  http://soovintage.webblogg.se/

 5. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Har du funderat på att skippa dina Insta-uppdateringarna till bloggen? I min browser syns de alltid i 3 versioner nämligen. :-/

 6. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Helena Filmen var bra, men kanske lite i läskigaste laget. Det var en björn med som Bonnie tyckte var väl otäck. Men annars gillade hon den. Och jag tyckte nog också att den var helt okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *