Bootcut – hur gör man?

Foto Linda Alfvegren
Det här är inte riktigt bootcut utan mer flares, men det var det närmaste jag kunde komma i bildväg just nu och matchningsproblematiken med skor är ändå samma.

Många frågade efter förslag på skor som passar till bootcut, och jag måste säga att jag också tycker att det är supersvårt att hitta rätt, men det går. Man får bara prova sig fram lite. Ni som är långa eller långbenta; ballerinor till är väl ett bra alternativ, åtminstone så här års. Ballerinaliknande skomodeller med en lägre klack bak ser också urfint ut till! För oss som gillar klackar tycker jag absolut att pumps är coolast till bootcut. Nätta, klassiska pumps – helst i mocka! Över lag kan man väl säga att nätta skor passar aboslut bäst till den här jeansmodellen. Klumpiga skor och klackar ger annars lätt lite väl mycket 70-talsfeeling över helhetsintrycket, undamtaget är väl träskor. Sandalträskor liksom, som jag tycker är helt otroligt snyggt att matcha (och som i och för sig också blir 70-taligt, men på ett helt annat sätt, mer klassiskt romantiskt sätt om ni hajar).

Så. Bootcut är svårt. Men snyggt om man får till det. Så prova er fram, men strunta i traktordäcken till ju den här brallan! Har någon andra förslag är det förstås mer än välkommet att dela med sig nedan!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Louise B
  Louise B

  Shit vad snygg du är och vad söta tjejerna är!

 2. Profilbild för johanna
  johanna

  Bootcut är skitsnyggt! Jag hittade mina på Lindex i Sunne för 25 kr (!!) Jag matchar mina med flipflops eller converse! Fint tycker jag!!

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Det svåraste är ju att matcha bootcut med skor man kan ha på vintern… Några tips till det?

 4. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Håller med om att det är svårt att hitta skor att ha till på vintern…tips?? Sen hade det varit skoj med lite budget tips från dem vanliga kedjorna, lindex, hm mfl inför hösten;) kram

 5. Profilbild för Anna
  Anna

  Vad gulligt att du svarade så snabbt! Tack för hjälpen, ska ställa mig framför spegeln & prova 🙂

 6. Profilbild för Pillan
  Pillan

  Converse!

 7. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Hmm, snyggt! Nu blev jag sugen på att gräva fram mina gamla bootcut-jeans ur garderoben igen. Tycker nog att de flesta skor förutom spetsiga passar bra till bootcut, för skorna blir lixom extra spetsiga och långa till.

 8. Profilbild för Marielle
  Marielle

  Så fint! Og jentene dine sine klær var så fine, hvor er tightsene fra?

 9. Profilbild för Anna
  Anna

  Hej
  Tipsar om att använda boots till dessa brallor, tycker själv att det är snyggt- Lite MC-stuk o liten klack..

 10. Profilbild för Jessi
  Jessi

  Hejsan! Vilket märke är det på de assnygga jeansen? Har letat efter ett par lagom utsvängda jeans länge men har inte hittat några som fallit mig i smaken men dessa är ju jättesnygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *