Bra final på dålig dag

Usch vilken skitdag jag haft idag. Jag skäms nästan för att säga det, för egentligen har jag verkligen ingenting att klaga på. Inte ett smack. Det är inte synd om mig på något enda sätt. Men ni vet kanske hur det kan vara vissa dagar? När man sovit för lite, eller om det är hormoner som spökar. Plötsligt känner man sig bara helt värdelös. Som att allt man gör och är, är fullkomligt fel. Och det spelar ingen roll vad någon annan säger, pepp fäster inte alls för man har liksom bara kört fast i en dålig dag och det går inte att ändra på.

Eller jo. Det går faktiskt visade det sig. Helbra blev det kanske inte, men med hjälp av lite Idol och umgänge med annat folk än mig själv känns allt mycket bättre nu när fredagen snart slår över till lördag. Farmor stannade hemma hos Bonnie och jag och Elin stack och kollade på direktsändningen av Idol i studion. Säg inget till Per, men jag tror att jag är lite kär i Jay.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för m47
  m47

  Skickar lite pepp ändå. Du och mamamini driver de enda bloggar jag väljer att läsa & följa. Väldigt många bloggar tenderar att bli tradiga, tramsiga, tråkiga och enformiga i längden men inte din eller minis. Nä, ni levererar varje dag! Ni inspirerar, peppar, tipsar, roar, upplyser, påminner och mycket mer. Följer era bloggar med nöje. Nu när jag är föräldraledig för första gången i mitt liv och varje dag kanske inte är sådär jätte-exciting så piffar ni upp min vardag. Oavsett inlägg. Så.

  Btw, helt galet spännande att ”tvåan” kan komma i princip när som helst 🙂 Lycka till!

 2. Profilbild för curlingmamman

  Hihi,vem är inte lite småkär i Jay;)

 3. Profilbild för Maria

  Vilken härlig blogg!! Är inte någon bloggläsare men hamnade här av en slump och nu kan jag inte sluta läsa (jag som skulle städa)… Lycka till med bebis nummer två och livet som tvåbarnsmor! Hälsningar Maria

 4. Profilbild för lilla
  lilla

  läser också bara din och mamaminis… lustigt! 🙂 hoppas på en underbart härlig helg!

 5. Profilbild för Annie

  Härligt att det som känns världssämst kan bli ganska bra ändå 😉 För att pigga upp dig lite mer så har jag utdelat en liten award till dig i min blogg. Kika in om du vill 😉

 6. Profilbild för Tuva

  Det var fullmåne igår, det kan vara därför, vet många som som kände sig jätte nere helt utan anledning! Hoppas din dag var bättre idag!

 7. Profilbild för Jenny

  Hoppas du får en riktigt mysig kväll och en toppendag imorgon!
  Kämpa på!

 8. Profilbild för sara
  sara

  Cecilia!
  Ska gifta mig nästa år och letar efter bloggar med bröllopsinspriation, klänningar, ringar etc. Känner du till några? Tycker det jag hittar på nätet inte riktigt är min stil, liksom för mkt och så där typiskt ”bröllopigt” vill ha det lite enklare.

  Lycka till med tvåan, blir roligt att få se bebisen på bloggen!

 9. Profilbild för Ulrika

  Kände mig också nere igår, men som skrivet innan här bland kommentarerna, det var ju fullmåne på natten (och jag låg vaken). Kanske var det det som spökade för dig med (förutom att du är höggravid då) Vad bra att slutet på din dag blev bättre. Jay är superbra… men igår ägde Minnah scenen. 🙂

 10. Profilbild för Fina Frun

  Hahaha, jag lovar att inte säga något 😉

 11. Profilbild för tina/ stolt fd M-stadsbo
  tina/ stolt fd M-stadsbo

  Har läst din blogg sen expressen och fick bebis en månad efter du fick Bonnie. Har aldrig kommenterat nånting du skrivit men nu kan jag inte hålla igen.
  Du e så fruktansvärt VACKER
  /FIN/SNYGG/och inte minst SEXIG som gravid (annars med, men mest nu=)) Finner faktiskt inga ord.

 12. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  hej!
  jag undrar hur man kan få tag på de otroligt fina och söta Mops-kläderna? Har inte så stor bekantskapskrets, så jag kommer aldrig att få möjlighet att gå på ett Me & I-party.

  många kramar från en trogen läsare

 13. Profilbild för Hanna

  Hej! Spana gärna in min blogg http://wordsbyme.se
  Där hittar du en rykande färsk TÄVLING, modekollage och annat skoj!
  Välkommen!

 14. Profilbild för Anna

  Hej Cecilia!
  För två veckor sedan var jag på mitt först Me & I-party. Jag kunde självklart inte motstå dom söta mopskläderna du designat, speciellt när vi själva har en mops hemma (svart förvisso). Nu har kläderna kommit och dom var lika fina som jag mindes och det känns som en väldigt bra kvalité. Dessutom börjar dagis närma sig för oss snart, och detta känns ju som en klockren dagisoutfit, bekvämt, praktiskt och snyggt!
  Ha det bra!
  /Anna

 15. Profilbild för Catrin
  Catrin

  Pernilla
  gå in på deras kontaktformulär o skriv ett meddelande.så gjorde jag o inom en vecka hade min lillskrutt sina mopskläder!supersmidigt!

  är cecilia på förlossningen eftersom hon inte skrivi på ett tag??

 16. Profilbild för tina igen
  tina igen

  har tänkt det samma…man blir ju helt nojig när hon inte uppdaterar=)

 17. Profilbild för Sara
  Sara

  Vad fina ni är, Du & Elin! 😀 Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *