Snygga glasögon

Har börjat spana lite efter nya glasögon (igen), och hittade idag en modell från Alexander McQueen som jag föll alldeles pladask för. Nu har jag bara sett den på bild än så länge, alltså inte provat bågen, och vet inte alls om den passar (jag har tydligen Sveriges största face, för jag kan bara ha glasögon i storlek extra large. Alla andra glasögon ser ut som om jag tvättat dem i 90 grader, de blir som små förkrympa… titthål liksom, mitt i ansiktet, Inte särskilt snyggt alls. Men den här bågen, den ska jag leta upp hos någon optiker och sätta på näsan!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Chatrine

  Jag behöver också stora glasögon och hittade ett par såå snygga retrobågar på Synsam. De relanserar gamla designers Skagabågar och de har var från Eric Ljungquist gamla kollektioner från 80 talet. Kolla in dem =)

 2. Profilbild för Therese
  Therese

  Himmel vad snygga! Precis vad jag letar efter också, efter ett par år i kantiga brillor är det nog dags för ett par rundare 🙂 Du får gärna hojta till om du hittar dem i butik.

 3. Profilbild för Lyckliga Barn

  Hej!

  Jag har varit inne på din fina blogg och ville lämna ett livstecken. Välkommen in på min blogg om du vill – där kan du läsa och ställa frågor om barn.

  Hälsar barnläkare Hans

  http://www.lyckligabarn.wordpress.com

  Glad Påsk!

 4. Profilbild för Sofi

  Hahaha!
  Jag tycker att ditt sätt att skriva är så himla kul.

 5. Profilbild för Em

  Isåfall måste du dela förstaplatsen med mej, allt annat än brillor stl XXL ser helknäppt ut på mej! Ändå blev jag övertalad av min optiker att köpa ett par glasögon i feminin stil (pyttesmå) och nu ser jag ut som en avdankad gammal skolfröken från 40-talet. Behöver jag säga att jag endast använder dom i nödfall (vid bilkörning i mörker) och ber en bön varje gång att jag inte ska möta nån jag känner haha

 6. Profilbild för Ingrid
  Ingrid

  Skriv din kommentar här!Kan inte hjälpa det, tänker bara på den här
  http://www.ognok.se/Bilder/index%5B1%5D.jpg
  mannan när jag ser sådana glasögon. Dessvärre ingen mer än möjligen Heinrich som har passat i sådan bågar verken förr eller senare tycker jag. Smaken är ju som baken. Ta inte illa upp!

 7. Profilbild för Klara

  Jag ohar och ahar här hemma- Jättefina! (Men de hade nog inte sett kloka ut på mig för jag har exakt motsatt problem, även fast jag gillar stora brillor men de passar liksom aldrig, allt ser gigantiskt ut på mig och är alltid typ 5 cm för breda ut på sidorna också.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *