Exempel på sak som gör en glad som mamma och förälder: Bonnies mormor kommer på besök och ska vara barnvakt en kväll och en natt. De ses inte så ofta, känner inte varandra jätteväl och Bonnie är dessutom i en period där hon är hemkst mammig och väldigt känslig för att bli bortlämnad. Så vi, mamman och pappan, hade oroat sig lite. Undrat hur sjutton det skulle gå? Skulle stackars mormor behöva stå ut med en dygnslång gråtfest? När nu mormor hoppat på tåget och är på väg tillbaka till Västergötland vet vi att det gick hur bra som helst. Bonnie bondade med och tydde sig till sin mormor direkt. Som om hon visste att det här var en väldigt speciell människa i hennes liv. Inte vilken tant som helst liksom. Båda två hade en jättemysig, rolig helg tillsammans.

Mormor var barnvakt för att jag och Per skulle på bröllop. Lailas och Niclas bröllop. Vilken fest det blev! Vilken kväll! Vilka mängder kärlek!

Jag och min make tillika parhäst Per uppställda hemma och fotade av mamma innan avfärd. Very prom night. Jag fick höra att jag påminde om Dallas-Pam i min magnifika byxdress som jag lånat från Zetterberg. Det tog jag verkligen som en komplimang.

Jag och min andra parhäst. Karin. Också very prom night. 

Tack Laila och Niclas för att vi fick vara med och dela den här fantastiska kvällen! För er som vill se bilder på Lailas klänning och från bröllopet så gissar jag att det säkert kommer dyka upp på hennes blogg här bredvid så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *