Idag är det oktober och i och med detta kickar den rosa månaden igång. Bröstcancer-månaden. När vi nålar fast små rosa rosetter på våra jackor och samlar in pengar till forskning kring denna allt för vanliga sjukdom.

Förra veckan visade Lindex upp sitt bidrag i kampen mot bröstcancer. Man har gjort ett samarbete med New York-designern Narciso Rodriguez (mannen bakom parfymen som varit min favorit de senaste sex åren: ”For her”) och tagit  fram en liten kollektion festkläder där 10 procent av försäljningspriset går till Cancerfondens arbete. Narciso Rodriguez-visningen som gick av staplen i Skeppsholmskyrkan (och som jag tyvärr missade) frontades av estniska supermodellen Carmen Kass.

[youtubeplay id=”uGeHUOQJ5YM” size=”medium”]

Min favorit är den här lilla jackan:

Övriga plagg kan ni kolla närmre på här!


0 svar

  1. Cecilia, jag läängtar tills varje nytt inlägg du ska göra! Du är en stor inspiration för mig, hur man får följa ditt liv, din vardag med man barn och jobb. Jag har läst din blogg sen den sommaren du väntade ditt första lilla knytte. Trots att jag inte hade barn så fortsatte jag att läsa hos dig varje dag. Jag är nog en väldigt ung(?) läsare hos dig, 22 år. Men nu har vi fått vårat första barn och det är en sjukt otrolig känsla! Den bästa!!! Jag läste i tidningen mama om hur du känner dig under graviditeten, och det är så skönt attt läsa att andra också har piss-grin dagar! jag var väldigt mkt så i slutet, men det är som bort glömt nu och man längtar nästan efter att få ett litet syskon till våran Stella.
    Men jag hoppas att du inte har tröttnat på att blogga, för dina små inlägg förgyller min vardag iaf!

  2. Lilla jackan är verkligen fantastisk fin! Och man kan alltid hoppas på att det blir som en annan modebloggade om – ”inget man springer man ur huset för” så att vi andra dödliga har en yttepytte chans att komma över designplaggen som kedjorna erbjuder . )

  3. Fick hem Mama Gravidbibeln idag, härlig och öppen intervju med dig tycker jag! Och häftiga bilder också! Jag är beräknad om några dagar så du får hålla tummarna för mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *