Det är väl bäst att jag går Joseph Fritzl on him och låser in den sexiga karln i källaren.

För övrigt Fröken sexigare-än du (sofistikerat namn förresten), så får du ta till tuffare metoder än detta om du vill reta upp mig. Du får gärna vara hur mycket sexigare än mig du vill. Att vara ”sexig” slutade vara viktigt för mig någonstans i 22-årsåldern. Så klart att jag vill att min man ska tycka att jag är det (och det tycker han), men i största allmänhet så där menar jag, är ”sexig” kanske det sista jag vill att uppfattas som.

Att känna sig sexig däremot (eller ja, här är nog inte ”sexig” det bästa ordvalet, men kanske… att man är toppen och duger som fan. Att man är härlig och tillfreds) – att vara nöjd över den man är både som person och fysiskt, är en helt annan sak. Men den känslan har lite med utseende att göra, utan handlar i stället uteslutande om de där stunderna när självkänslan är på topp, självbilden rimlig och man gillar den man är och mår bra.

0 svar

 1. Men jösses att det finns så mycket sjuka människor där ute! Galningar och internet är ingen bra kombo!

  Skönt att du är klok och fattar att du inte ska ta åt dig av sådan här smörja. Vi ickegalningar tycker att du är toppen!

 2. Bra att du låter det rinna av, människan har ju uppenbart inte alla hästar i stallet. Jag tycker att du är grym på alla sätt och jag säger som Grynet: ”Ta ingen skit!”. Puss på rej!

 3. Hihi!! Kan inte låta bli och småle 🙂 Härligt svar! Antagligen älskar han just dig för att du är den underbara människa du är.. Det brukar ju lixom vara så i livet!
  Happy sunday!!!

 4. Hahaha, vilken otroligt omogen och fjantig kommentar! Antingen försöker hon bara provocera eller så är hon bara ruggigt socialt otränad. Du bemöter den dock helt rätt Cecilia!

 5. En svår kommentar, om det är på riktigt, ja då måste man väl bara skratta för, hur knäppt är det inte eller hur 😀 ?
  Men om det inte var allvarligt utan ett försök till skämt ja då var det inte lika roligt, mest obehagligt och knäppt fast på ett annat sätt.
  Jag måste beundra dig Cecilia i alla fall som orkar med alla knäppisar!

 6. Haha! Jag skulle vilja se henne våga säga detta till dig face to face! För övrigt, kl 03:36 en lördagsnatt är vi väl alla snyggast på stället, eller? 😉 Kram/Cecilia

 7. Hahaha, jag skrattar på mig! Det kan ju inte va på riktigt? Snälla sexiga damen, skriv mera! Det här var ju otroligt roligt! Gå gärna in på min blogg och tala om ifall du tycker jag förtjänar Anders eller om min a-kupa i det närmaste är ett hån mot min man… Han är trots allt jäkligt snygg. //Lina, Karlstad

 8. Helt sjuuuukt! Förhoppningsvis ett skämt eller skrivet på fyllan (om det nu skulle vara en ursäkt). Och du är lika snygg som din man.

  Kram J

 9. Vilken otroligt osäker människa det här måste vara! Så uppenbart att hon känner sig hotad av dig, annars hade hon inte gett sig på dig såhär! Är det kanske nån som träffat Per i nåt sammanhang och som sedan väljer att ta kontakt med dig via mama.nu..? Så himla lågt och samtidigt nästan komiskt 🙂 Hoppas att du och Per kan skratta åt det här tillsammans! Keep up the good job med din blogg och alla andra bollar du har i luften! Och bra svar till den här fröken – ditt lugn, den trygghet du visar och ditt intellekt – DET är sexigare än nån som hotar med sin sexighet 🙂

 10. ASGARV!! vilka knasiga människor det finns…. Speciellt kl 03.36..
  Undrar ifall hon kände sig lika HOT 6h senare när vintersolen letade sig in mellan gardinerna & lockade fram betonghjälmen? Inte så sexigt……

  Keep up the good work!

 11. Stackars dig Cecilia.. Nu får du allt se upp för ”Fröken-sexigare-än-du” is coming to get ur husband! Skrattade gott åt hennes meddelande och blir förstås sååå nyfiken på denna Manslukerska. Hur kan hon tänkas se ut? Och vad kan hon ha som du saknar?

 12. men hjälp, är det ett skämt eller? vad är det för fel på människor som en lördag natt halv fyra måste haspla ut sig elakheter?

  jag tror och hoppas att alla fåniga ord bara fick dig att skratta och sedan rann av dig för vad ”fröken sexig” beskriver är din raka motsats.

 13. Det var ju väldigt intressant att man förtjänar någon utifrån formen på sin rumpa och sina bröst. Förtjänar Pers biceps dig då, eller är de kanske lite för ovala? Vilken jävla idiotkommentar. Hoppas verkligen inte du tar åt dig!

 14. Ja, vad ska man säga!!! Men jag tycker inte om att döma folk trots att de säger elaka saker. Hon vill ju helt klart provocera, men jag tror att denna tjej har ett fruktansvärt dåligt självförtroende så jag tycker faktiskt lite synd om henne.

  Att du inte tar åt dig Cecilia är ju ett bevis på att du är självsäker och trygg i dig själv. Och det måste jag säga är väl väldigt sexigt 🙂.

 15. Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra. Fröken sexigare-än-du verkar ha bokat en plats där. All pepp i världen åt dig Cecilia, du verkar vara en grym tjej på alla sätt!

 16. 03.36 – det säger väl allt!
  Man får ju hoppas för hennes skull att hon höll sig borta från Facebook när hon var igång. Inget kan väl framkalla bakfylle-ågren som fylle-surf 🙂

 17. Jag älskar digitala medier för all dess möjligheter av dialog men just detta är ett exempel på när folk gömmer sig bakom sin skyddade identitet…

 18. Du verkar ju allt annat än trist och du är snygg. Stora eller små bröst, spelar ingen roll och alla män gillar inte stora grejer, haha jaja.

  Tror din man har mer hjärnceller än att låta sig förföras av en blåst brud och riskera en sådan fin fru och underbara (antar jag) barn som ni har.

 19. Hahahahaha ASGARV!!! Det var nog det galnast jag last pa lange. Varfor skulle man vilja ta nagon som ar upptagen o dessutom har familj. Det finns folk till allt tydligen. Man skulle ju utan tvekan vilja ha en bild till den kommentaren 😉

 20. Instämmer i skrattet! Det förgyllde denna söndagskväll.
  Snälla ’fröken’ – vem är du? Jag vill se en bild på dig!

 21. Hahaha, jag dör så roligt! Läste kommentaren och först trodde jag det var ett skämt. Men insåg att det var det nog inte.. Hur kan man ens skriva så? sinnes 🙂 Hahaha, måste skratta lite till..

 22. Men hjälp, jag får tacka ”Fröken-sexigare-än-du” för dagens roligaste läsning. Allvarligt?
  Jag slutar aldrig förundras över vilka typer av människor som bor i detta avlånga land.
  Per kan skratta sig lycklig som har en sån fin tjej som du, snarare bäst att han låser in dig.

 23. Sa typiskt, en avundsjukis! Sakerligen en kollega till Per eller en bekants kompis-kompis. En bitter stureplans bimbo som inte gar utanfor dorren utan att sminka sig.

  En sadan som inte fattar att Per har valt dig. Ingen annan. Med eller utan krusiduller och att han alskar dig just for att du ar den du ar.

  Kram pa er..

 24. Det finns många konstiga människor där ute…. Blir lite mörk rädd när man läser sånt här….. Skönt att du är så cool Cecilia!! =)

 25. Men alltså fy fan! Hur mycket skit ska ni storbloggare behöva stå ut med egentligen?? Jag fattar inte hur man har mage (full eller ej) att sitta bakom en dataskärm och vräka ur sej elakheter och osanningar. Det får mej att må illa.. usch.

 26. Det är ju lite lustigt att ”Fröken sexigare-än-du” inte tror att Per är en egen person med en egen vilja. Att han liksom inte har valt att leva med dig lika mycket som du valt att leva med honom. Nä, påståendet att män har djuriska instinkter, som de inte kan hejda, är sååå förlegat. Men det verkar inte denna ”Fröken sexigare-än-du” inse. Per har valt att leva med Cecilia. Cecilia har valt att leva med Per. En sån kommentar som ”Fröken sexigare-än-du” känner behovet av att skriva är inte sexigt.

 27. Men OJ vad många kommentarer det var här nu då?! Jaha, det är en mobbinggemenskap som lockar. Mycket gällt kacklande efter en hackkyckling nu! Varför bry sig om en sådan kommentar? Ni är inte ett DUGG bättre själv….

 28. Amen, fundera en gång till och tänk ut vem i din (eller Pers) bekantskapskrets som skulle kunna köra ett så här practical joke på dig. Det är ju inte på allvar. Det är ju så tydligt. OK, om du nu HADE varit en grå mus och Per varit Marcus Schenkeberg så ….nä inte ens då hade man trott att insändaren var en människa.

  Tack för en kul blogg!

 29. Du ser fantastisk ut så skit i ”Sex-monstret” som inte ens vågar skriva sitt namn…. vilket självförtoende har man då? om man inte ens vågar stå för sin sak menar jag.

  Ha en bra dag snygging 🙂

 30. Hjälp! Vad flyger det i folk? Högst upp på listan över egenskaper som personen bör ha som man är gift med: ”jag är jättesexig och kan få vem som helst att ligga med mig”
  Hahahaha….
  Det är det sjukaste jag hört- kära kommentator, min man är också framgångsrik och ser bra ut, så om du även kan ta hand om tre små barn, torka spyor mitt i natten, sluta sova hela nätter ett par år, inte ha tid för dig själv och tex träna, föna håret och klä på dig annat än mysbrallor i bland etc. och fortfarnade se så där otroligt sexig ut, då kanske vi ska passa oss!
  Lycka till!

 31. Sååå fascinerande att en person av den kategorin ens läger en blogg som Mama. Ärligt, den var ju rent underhållande!!! Patetisk människa..

 32. Skrivet kl 3.36. det säger väl allt? Troligtvis att hon kanske såg din man ute och försökte flirta utan resultat och blev sur. Alt hon såg DEJ och såg hur jävla snygg DU är i verkligheten!
  Patetiskt.

 33. Haha, den där kommentaren gjorde min dag! Verkligen skönt att få det svart på vitt, jag har länge funderat på om inte bröst och rumpa är det viktigaste hos en kvinna, och nu vet jag att det är så. Haha!
  Ojojoj, att man tar sig tid att skriva något dylikt! Du har ett skönt grepp när du tar upp dom i inlägg dom här solstrålarna, mycket underhållande 🙂

 34. Hahaha kunde inte låta bli att skratta lite, fast kommentaren uppenbarligen inte var ämnad till att framkalla skratt. Har aldrig kommenterat tidigare, men följt din blogg länge. En av en handfull bloggar jag följer numera (brist på bra bloggar därute måste jag säga) och din är förmodligen min absoluta favorit. Inte för dina outfits, eller modeinlägg, utan för den värme, härlighet, fyndighet, intelligens, (kan nästan inte sluta med lovorden) som den genomsyrar. Du verkar du vara en otroligt sympatisk person, som dina barn och man är otroligt lyckligt lottade av att ha i sitt liv. Ja, säkert är du lyckligt lottad att ha dom i ditt liv, men nu ”känner” vi ju inte din man (sina barn är man ju lycklig att ha i sitt liv oavsett, där kan vi snacka om villkorslös kärlek:)).

 35. Hahahahaha! Gud vilken patetisk människa ”fröken sexigare än du” är! Detta måste vara ett skämt. Om inte så är det väldigt synd om flickan. Vilken skev verklighetsuppfattning hon måste ha. Nej nu ska jag sluta skämta. Det är faktiskt synd om sådana människor som ”fröken sexigare än du”. Hon borde nog få en reality check.

  Bra skrivet Cecilia! Sånt måste man bara bemöta. Tack för en superbra blogg.

 36. Hahaha tack det där gjorde så att jag för en stund glömde bort vinterkräksjukan som drabbat mitt hem. Vilka knäppa människor det finns därute. Tack!

 37. Bra move att publicera detta patetiska meddelande. Om du har ip adressen kan jag luska reda på vem hon är så kan vi nog vaska fram en bild på skönheten med!
  Kram!

 38. Hälsar följande till den sexiga (?):

  Ok, nu vet vi att du är en riktig bus-maja som kan komma på så finurliga förolämpningar! Men jag tycker att det kändes lite lamt. Föreslår att du tar i lite mer nästa gång för önskad chock-effekt (dock helst inte på den här bloggen).
  Mitt förslag är att du försöker få med något nazi-uttalande, något om sex med minderåriga och kanske avsluta med ett generellt hån av cancersjuka. Ta med att alla fattiga får skylla sig själva också, så ska du se att du får önskad effekt.

 39. Trött som attan efter en sömnlös natt, ont i ryggen, grinig och med ett stökigt hem, ingen toppendag idag. (Bortsett från de små charmtrollen som var orsaken till den bristande nattsömnden då.) Men den där kommentaren gav mig ett stort leende. En del är helt enkelt inte kloka. Väldigt vad de tror mycket om sig själva, och lite om andra.

 40. Jag tror nog sexigare-än-smart(?)-tjejen inte skulle skriva en kommentar till dig Cecilia om hon tyckt det där på riktigt.. Jag blir ”provocerad” av vilken fantastisk utstrålning du har (bara genom dina foton i bloggen) snarare;-)
  Och så är det nog för henne också! Hon känner nog att du har ALLT, plus(!!!) en snygg make! ÅÅåååå så orättvist detta är klockan (när skrev hon?) 03.30….. När man är lite sådär extra missnöjd med sitt skitliv och slösurfar runt i cyberspace. My god! Fortsätt med din fina blogg och lägg ingen energi på trist surtanter.

 41. Hej! Det där är ju uppenbart skriven av nån som antingen är helt knäpp eller som skämtar. Förstår inte att du ens orkar svara på det och försvara dig. Det måste ju gjort den här personen helnöjd med lite uppmärksamhet. Annars jättebra blogg!

 42. Vad ledsamt och lite tragiskt! Man får en glimt av en ensam och olycklig person känns det som! Skönt att du har en sund och skön personlighet och kan tackla sådant nättrolleri!

 43. Det var ju extremt roligt ! Särskilt som det så uppenbart är TVÄRTOM. Du är ung, trendig, snygg, sexig.. nja, kanske inte sexig. Men ändå. Ta sen maken din. Han ser ut typ som din roliga morbror eller nåt. Jag har aldrig sett ett mer omaka par. MEN. Ni älskar varandra, det är tydligt. Och det är det som räknas. Fast du skulle lätt kunna få vilken kille som helst. Och Per får nog flasha Mr Big Shot producer-kortet när han vill ligga. Eller höra av sig till Fröken sexigare än du.

 44. Det brudan har ju inte alla hemma hon! Bry dig inte om såna kommentarer, lägg inte din energi på såna typer, de suger!

 45. Åh herregud, man ska då aldrig sluta förvånas. Bra svar Cecilia! Du får ta det som en komplimang, att du haffat en stilig karl 😉

 46. Jäklar i min lilla låda. En äkta bitterfitta minsann.. Har hört att det finns såna:) Man borde kanske inte raljera, hon utstrålar psykiskt illabefinnande. Men svårt att låta bli. Shit vad hon måste må dåligt. Och provoceras säkert därför av att du är så skön och utstrålar självkänsla. Så tror jag.

 47. Herregud? ja, man slutar aldrig förvånas över hur hemsk vissa kan vara.
  Har aldrig kommenterat tidigare, men följt din blogg länge. Nu är det så att jag är 9 år yngre än dig & hoppas att jag kommer se ut som dig när jag är i din ålder. För du ser verkligen bra ut för din ålder. 🙂

 48. Jag kommenterar ALDRIG bloggar (förutom syrrans reseblogg förstås). Men nu är jag bara tvungen. Jag förstår mig sällan på män, men Per förstår jag verkligen. Vad finns det hos dig som man inte kan älska? Hela din uppenbarelse är ju fantastisk! Inside and out.

  Sådeså.

 49. Haha, vet inte vart jag ska börja eller sluta… 🙂
  Kan väl bara säga att jag tycker att du är fantastiskt vacker. Om det nu spelar någon roll vad jag tycker. 🙂

 50. Vilken riksidiot!!! Hon är bara avundsjuk för att hon ALDRIG kommer fa leva ett lika fint och kärleksfult liv som du, med fina barn och en bra man. Oavsett om drömmer är för henne att vara med din Per eller nagon annan. En person med den inställningen kommer aldrig komma dit du befinner dig!! You go Cecilia!! Screw her!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *