20140515-195321.jpg
Ledsen för svag närvaro här, men jag har ägnat hela dagen i den 40-frasiga värmen åt att flytta. Och nu ligger jag på en träbänk utanför vårt nya hem och blickar ut över staden och känner att det var värt det. Så att säga. Återkommer alldeles strax (så fort vi har fått vettigt internet, och det ska väl hända vilken timma som helst får man hoppas) med fler bilder på denna lilla LA-pärla till bostad vi haffat.

0 svar

  1. Härligt, grattis! Nu blir jag nyfiken på om ni stannar även nästa säsong? Såg att American Idol nyligen blev förnyad för ett till år!

  2. Nej men jag orkar inte… nu kommer den svenska avundsjukan krypande, he he. Pool. Utsikt over da city. Varme. Har i NY ar det regn, aska, regn, aska. Och lite mer regn. Suger.

  3. Jag är så nyfiken på vilket/vilka områden som ni utlandssvenskar inom kreativa yrken (och säkert andra yrken också) bosätter er i när ni flyttar till LA. Det ser så otroligt drömmigt ut med helt fantastiska hus, trädgårdar etc. Och hur hittar ni dessa hus? Kontakter och vänners tips gissar jag är en väg att gå men om man inte har detta vore det skoj att få lite input.

    Grattis till nya huset och happy weekend!

    1. Många bor i Loz Feliz och Silverlake som ligger hyfsat centralt om man behöver nå studios i Hollywood men ändå vill bo i ett fint område som är mer familjevänligt (Hollywood är 90% trash). Sen är vi många svenskar som lever lite mer Svensson-liv, utan glammiga jobb och möblerade lyxvillor, och bor på västsidan i Santa Monica eller Brentwood 🙂

    2. Att hitta underbara hus i LA är ingen större match. Det kryllar av fantastiska möjligheter i varierande prisklasser. Det finns en site som funkar typ som Hemnet som man kan googla på, eller så skaffar man en mäklare som hjälper till att hitta rätt. SKulle säga att det bor svenskar lite överallt i LA området. Det finns en falang västerut i Santa Monica, och så är vi ett gäng i Hollywood-krokarna. Man provar kanske sig fram tills man hittar en plats där man trivs, gissar jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *