I morse i Godmorgon Stockholm var Mark Levengood gäst. Trevligt. Förstås.

Vad som är mindre trevligt är de här nervösa ticksen jag åker på när det ska fotas. Och ännu värre: att ticksen förevigas och hamnar på Sveriges radios hemsida. For ever and ever. Chic i kylan – visst. Totalt ochic i radiostudion? Definitivt.

En frisyr som måste vara avkomman som skulle födas efter att Robert Wells befruktat en champinjon? Check.

Svåra ögonspasmer? Check. (Eller sover jag? Vad HÄNDER?)

Okej. Nästa besök i studion var Linda Andersson som varit i Uganda och levt som jordbrukare i en månad. Nytt fotoförsök.

Åh nej! Fuck! Man trodde inte att det kunde bli värre. Men det kunde det.

0 svar

 1. Ha ha!

  Det känns faktiskt lite befriande att du som alltid är så snygg också kan bli dålig på kort.

  Men du ser ju åtminstone glad ut 😉.

  Kram Frida

 2. Har läst din blogg hur länge som helst, sen Expressen, och kommenterar väl typ aldrig. Men ville bara säga att det är sådana här inlägg som gör att jag gillar dig o bloggen så mkt. Så skön självdistans. Så riktig människa på nåt vis. Love it. Kram!

 3. hahahahaha!!!! snyggo;-) själv ser jag ut som en babuschka med fnasig hy. Vabb-dag nr…? i ordningen, är ICKE glamour. En 2cm grå utväxt i håret, uppsatt i liten klen knut, a la lilla My, svullen av allt vabb-godis (för att orka) och huvudet bultar av migrän-antydan. Ibland är det fan inte kul!

 4. Oj vad jag garvade när jag läste texten till bilderna ovan!!! Enbart för att du bjuder så oerhört mycket på dig själv på ett så underhållande sätt!!! Keep up the good work..

 5. […] som vi kan kalla De Enormt Misslyckade Bilderna på Sveriges Radio (ja, de på mig alltså). Ni minns kanske gårdagens champinjonfrilla i kombination med en… ska vi kanske kalla den &#822…. Idag hade jag gett mig sjutton på att inte blunda på bilderna. Så jag tittade. Ja. Jag tittade […]

 6. haha! var tvungen att kontrollera mitt garv så att jag inte väckte bebisen!! Tack för att du bjuder på dig själv så mycket Cecilia, jag blir alltid så glad när jag läser din blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *