För ett tag sedan skrev jag att jag hoppades hitta en härlig collegetröja att ha i vår. Och eftersom jag kan vara ganska fokuserad när det gäller sånt här, har jag skakat fram inte mindre än två som jag tycker håller måttet.

20130416-095543.jpg

Den vänstra köpte jag i Köpenhamn, och den kommer från Libertine Libertine. Fullkomligt perfekt i både färg, form och tryck. Den högra kommer från Ragdoll (kolla länken så ser ni en bättre bild på den) och jag gillar snörningen i sidan. Det gör att den känns lite lyxig. Så där att den passar till smala byxor och höga klackar när man ska gå ut. Så här matchade jag den i går när jag var på konsert.

20130416-095927.jpg

20130416-095949.jpg

Byxor från Rodebjer, skinnjacka All Saints.

0 svar

 1. Så snygg skinnjacka, har funderat på den (måste internetbeställa) men är osäker på strl. Får man vara fräck och fråga vilken storlek du har i just den här jackan?

  Tack annars för en grym blogg – du har en klockren stilistisk förmåga!

  1. precis! det är exakt vad jag har gått och undrat över. jackan är så perfekt – det vore tråkigt att beställa fel storlek… jag är 1,80 men annars rätt smal så det blir gärna fel, typ, ärmar som kryper upp i armbågarna men själva jackan hur vid som helst… det blir liksom inte lika snyggt… tack tack 😉

  2. Stort tack för att du tog dig tid och svarade (trots att vi nu riskerar att bli två till som bär samma jacka). Kram!

 2. Snyggt!

  Har en fråga till dig som ”modeexpert”. Det är himla snyggt med tiggts jeans till högklackat när man har smala ben – men med lite kraftigare ben och dessutom tjocka vader är det inte lika snyggt. Tycker jag.
  Bootcut är ok med klackar men ser inte klokt ut med låga snöskorpa alla herrmodena som känns rätt i vår. Tips?

  1. Bootcut och träskor med lite högre klack kanske? Och ankelkorta smala byxor till höga klackar gör alla ben en tjänst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *