Har egentligen haft fullt upp med det mesta idag, men när jag svischade Biblioteksgatan fram mellan två möten kunde jag inte stoppa mig från att pipa in på nyöppnade Cos. För er som missat det är Cos ett systerbolag till H&M, affärsidén är att göra klassiska och relativt avskalade plagg i de dyra designmärkenas kvalitet men till snällare priser. Jag visste i samma sekund som jag klev innanför dörrarna att jag hittat hem. Jösses vad bra. Det var jag och typ tusen andra lunchshoppande ladies där. Det här är precis vad vi behöver. Vi som känner oss för gamla och morsiga för de vassaste trenderna, men ändå rätt coola och måna om att vara med i matchen så att säga. Bara såna där grejer som man suckar över och nyper i i butiker där man ändå aldrig har råd att handla – fast nu plötsligt har man det. På Cos. Jäkligt snygga barnkläder dessutom! Jag var så jäktad så jag hann inte riktigt shoppa, men jag provade en liten hög med grejer. Bland annat än grym läderväst, ett par urfina ”klaggaskor” och underbar liten stickad tröja (ingen av dem gör sig på något vis rättvisa på de här usla bilderna som jag tog i provhytten tyvärr). Så. Kolla in Cos. Jag kan nästan lova att ingen kommer bli besviken.

0 svar

 1. Jäklar vad smal och snygg du är! Om jag hade din kropp (och lite bättre ekonomi) skulle jag också vara modeintresserad…

 2. Är det någon som vet hur lång cu är cecilia?

  Tjat mumriken är här igen, men allt passar så bra på dig, Jag känner mig så jäkla kort jämt!

 3. VAd fint det till höger var!!! Gahhh varför är min stgad för liten för de här butikerna? (Jönköping)

 4. De cognasbruna sandalerna på bild 2, är de från COS?? Ser iallafall supersnygga ut! Tänkte att, om den är därifrån får jag springa till av Louise och kolla…

 5. Vafalls? Har de barnkläder också!? Det vill jag ha! Jag bor i Malmö så jag brukar handla på COS i Köpenhamn, men jag har minsann aldrig sett några barnkläder.. konstigt.

 6. Hej C!
  Gillar verkligen din stil! Och det är kul att följa din blogg, mkt hög igenkänningsfaktor för mig som oxå har två småtjejer i samma ålder som dina!

  Viktig fråga ang Cos; Priserna?? Ung vad ligger de?

  Kram på dig och fortsätt blogga!

 7. Jag älskar Cos, bor inte i Sverige så jag har fått njuta länge:) däremot hittar jag sällan kul barnkläder där men det e kanske ja och inköparen till min butik son inte ha samma smak;)

  Undrar om dina vita skor är ”Toms”? Är så sugen på ett par men har nte hittat ngra med kul tyg!! Undrar om du gillar dem? ( om det nu e Toms dvs)

 8. Cos låter ju som drömmen för en halvmesig modemässigt morsa med begränsade tillgångar. Måste göra ett besök där när tillfälle ges. Men jag fattar inte hann du prova en massa men inte handla?! För mig är det alltid tvärtom. Handlar men hinner/orkar inte prova.

 9. Ohhh! Du må starte et sånn nettfirma som handler i Sverige og sender til Norge. Eller jeg får bare booke inn en jentetur til Sotckholm, med ’shop til you drop’, som eneste agenda! Hi hi hi!

 10. Jeansen kommer från Acne, modellen heter Fresh tror jag. M47: ha ha, jag vet precis vad du menar, så brukar det vara för mig också, men det var sån jäkla kö vid kassan plus att jag fick beslutsångest. Det var därför det bara blev provning.

 11. Men cecilia, inte för att du ser ut som Kissie el vad hon nu heter, men i mina ögon är dina ben minst lika smala som hennes….och jag tror du är ganska nöjd med dina ben, el?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *