Åkte till stan på ett möte förut, i sällskap av Rio. Bästa stället (som jag vet om i alla fall) för möte-där-barn-är-med-möten är barnbokhandeln och caféet Bokslukaren. Där finns goda mackor, bra kaffe och roliga leksaker som hjälper till att underhålla parveln. Inte för att leksakerna gjorde någon större nytta just idag, Rio var endast intresserad av det som stod på bordet; varmt kaffe, blöta tekulor, servetter som man gärna ville tugga på och andra inte särskilt barnanpassade saker. Det hela slutade med att Rio blev arg som ett bi, högröd i ansiktet och skakandes av ilska. Då passade vi på att fly den trevliga och lågmälda bokhandelsmiljön.

För övrigt har jag sett ut som en cowboy/indian-hybrid idag. På ett bra sätt. Letade rätt på min gamla inkamönstrade poncho från Hugo Boss och matchade med ljusblå herrskjorta från J.Crew, slitna jeans från Papfar och mockacowboysarboots från Rodarte för Opening ceremony. Har tyvärr ingen bättre bild för tillfället, ni får använda fantasin och föreställa er helheten!

0 svar

 1. Väskan ser jättefin ut! Kan du inte visa en bättre bild, snälla… 🙂 Vart kommer den ifrån?

  Tack för en bra blogg!!

 2. Godmorgon!!!

  Jag måste bara lämna en kommentar idag känner jag 🙂

  Jag hade me & i visning hemma hos mig igår, har haft det flera gånger förut men Wow! Åh så fina kläder det fanns igår. Din kollektion var riktigt riktigt fin.

  Varenda plagg jag provade satt som en smäck. Min sambo som smög runt i bakgrunden röstade på chicc & comfy dress vilken också var min favorit. Den fick det bli den här gången och så lite kläder till min lilla 3 åring också förstås.

  Det känns som att alla plagg hade så många användningsområden och kombinationsmöjligheter, great!

  Hoppas du får en fin dag idag!!

  Hälsningar Sandra

 3. Vi var på Bokslukaren i somras med barnen (då 1 och 9 år), och de tyckte att det var det bästa med hela Stockholmssemestern. I konkurrens med Skansen, Wasamuseet och flott hotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *