Båda ungarna är krassliga och idag har jag först gått upp tidigt som attan och jobbat med Godmorgon Stockholm sändningen, sedan har jag och Bonnie varit på sjukan (hon har plötsligt fått superskonstiga röda utslag som liksom kommer och går hela tiden, hennes händer och fötter är också röda, och fläckvis även på armarna, något virus sa doktorn). Sedan har det varit mer jobb, och mer sjuka barn. Och så har jag fixat och förberett inför i morgon när min kära, fina, fantastiska Per fyller år. 40 år. Och nu jävlar är jag så trött att jag ser små röda renar skutta framför ögonen när jag blundar. Så. Läggdags strax.

Men först: Ett nytt avsnitt i följetången som vi kan kalla De Enormt Misslyckade Bilderna på Sveriges Radio (ja, de på mig alltså). Ni minns kanske gårdagens champinjonfrilla i kombination med en… ska vi kanske kalla den ”inte helt vaken” blick. Idag hade jag gett mig sjutton på att inte blunda på bilderna. Så jag tittade. Ja. Jag tittade ORDENTLIGT kan man säga. Ni vet Sinnessjuk med kniv handen på jakt efter någon att sticka den i-blicken.

Tidningen S chefredaktör Pamela Andersson var vår gäst.

Jag måste säga att jag till och med är nyfiken själv. Vad kommer jag hitta på nästa gång?

0 svar

 1. jag tror jag älskar dig lite grand. få bloggare bjuder på sig själv som du gör. och få bloggare får mig att skratta högt här där jag sitter, ensam framför laptopen. för ja, jag håller ju med dig lite i den här följetången relaterad till sveriges radio, men bara lite, jag lovar.

 2. Jag håller med Mathias, du är så vacker! Som vanligt. Och rolig. Tycker för övrigt nyvaken-looken med champinjonfrilla är den bästa looken.

 3. Härligt, härligt!!! Sitter & gapskrattar, får lite konstiga blickar fr arbetskamraterna…. =))
  Hoppas ni får en härlig dag idag!!

 4. HA HA skrattar högt!
  Har nog aldrig lyckats se normal ut på ett endaste kort i mitt liv.Får liksom tvångstankar att jag måste spexa till det på nåt sätt. Jösses vilka foton det finns i albumen… Verkligen kul att se fler som har denna medfödda begåvning.
  Kram Mörtögat som senast visat sig den lokala pressen 🙂

 5. Hahaha! Gode gud vad jag skratta, tack! Dina kommentarer lite udda och realistiska men så roliga kommentarer gör att jag ÄLSKAR din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *