Curve-jeansen – så funkar de

Okej. Jeansen är provade och här kommer någon slags recension: I fucking love them! Jag har inte mycket till röv. Den… finns, men den är inte direkt en sån som folk visslar efter (nej, inte när jag var 22 heller), har aldrig varit särskilt vältränad, men heller aldrig någon katastrof. Jag skulle klassa den som en rätt vanlig bakdel helt enkelt. Men. Jag måste säga att de här Curve ID-jeansen från Levi’s ändå ger den lite extra… put. Alltså. Det är ju samma gamla arsel förstås, men jag tycker nog att den gör sig ovanligt bra i den här brallan. Dessutom är den sjukt mjuk, helt otroligt bekväm alltså (brallan alltså, röven är i och för sig tyvärr också i mjukaste laget). Så vitt jag vet finns den i två vidder; stuprörsvarianten ”skinny” och den raka ”straight”. Jag har inte full koll på vilka nyanser som finns, men jag har provat svart (fin) otvättat blå (också fin, men kanske lite tråkig, kanske dock att den blir urfin efter några tvättar? Någon som vet?) och en tvättad variant som är… okej. Jag tycker att det kan se lite cheapt ut med tvättade jeans som försöker se ut som gamla favoritjeans. Ofta blir det bara… cheapt som sagt. Anyway. Jo då. Jag kommer med all sannolikhet skaffa ett par egna (de jag har hemma nu är lånade) och jag tycker absolut att ni ska testa dem om ni är på jakt efter den perfekta jeansbrallan.

Röven i demi curved skinny-modellen.

Mer skinny-bralla.

Den raka brallan bakifrån.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Miss Agda- En småbarnsmamma tränar

  Jag har ett par och även om jag köpte väldigt liten storlek så blev de nästan direkt för stora. Dubbelstretchen gör att tyget är väldigt mjukt och blir slappt fort. Jag kommer inte köpa mig ett par till.

 2. Profilbild för Sylvia
  Sylvia

  Vilken tvätt hör till vilken bild? Alltså finns nummer (9 siffrig) på insidan av tvättlappen!!!

 3. Profilbild för m47
  m47

  Jag köpte ljusa innan sommaren. Nu ska jag köpa ett par riktigt mörkt blå och slita dem snygga 🙂

 4. Profilbild för theswedishamerican
  theswedishamerican

  Vilken harlig blogg! har suttit har o last i nastan en timme haha! 😉 Och btw jag ALSKAR mina ID’s, vi bor i USA (florida) o har e dom super heta just nu! (dessvarre ar vadret det ocksa, sa det far bli i december jag kan ha pa mig jeans igen, o jag langtar! 🙂

  Tack for en super blogg, kommer definitivt att folja 🙂

  //Sarah

 5. Profilbild för Helene
  Helene

  Men de fungerar inte bra om du är kurvig kan jag säga, jag har både rumpa och lår och de sitter inte bra alls framförallt är de för låga.

  Tanken var väl till kurviga? men du är ju smal!

 6. Profilbild för S
  S

  Föredrar Nudie Tight Long John, äger tre par… Testat?

 7. Profilbild för Karin
  Karin

  en fråga, dom ser sjukt låga ut i midjan? är dom det?

  kram!

 8. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Nu har jag inte provat dem ännu men jag ser ju på modellen att du verkligen inte skulle funka på mig. Jag har stl 33 och det skulle ALDRIG gå med ett par sådana låga. Väldigt tråkigt att det inte finns modeller för oss med. Vi vill ju också få en schysst rumpa i jeans :/

 9. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Tillägger att det är pga. den låga midjan. Fläsket skulle hänga över vilket jo inte är spec. snyggt eller bekvämt.

 10. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Jag provade dem men med en del lår och inte alltför liten rumpa satt de faktiskt inte så särskilt bra. Dessutom var de alldeles för mjuka för min smak – visst jag vill inte ha totalt utan stretch men däremot lite hjälp att hålla in på vissa ställen 😉 Annars kan man ju lika gärna köpa tajts 😛

 11. Profilbild för Moa
  Moa

  Älskade dom också i början.. men sen töjde dom sig galet mycket och blev noppriga!! på insidan.. inte så skönt.

 12. Profilbild för Ellen

  Jag gillar mina ID jeans men önskar jag köpte en storlek mindre eftersom de töjer sig galet mycket!

 13. Profilbild för m47
  m47

  Till er som förfasar er över den låga midjan. De finns med hög midja oxå.

 14. Profilbild för Mia
  Mia

  Vadå cheapt?!? Varför kan du inte prata svenska? Det låter ju så löjligt. Eller är du international så du bara måste lägga in engelska ord?
  Anyway jag antar du tycker att du är cool när du gör det.

 15. Profilbild för Loppan
  Loppan

  Jag tycker att du får en superrumpa, särskilt i de första jeansen! Jag som efter ett antal barn har en s.k. icke-rumpa, kanske ska gå och prova ett par.

  Gnälligt i kommentarsfältet idag. Tycker man kan skönja åsikten att välsittande jeans är en mänsklig rättighet oavsett storlek (vi har kommit långt i vår välfärd, verkar det som). Kan meddela att det faktiskt är svårt att hitta bra jeans även om man är smal och har liten rumpa (i mitt fall minimal och på väg nedåt – tänk 80-årig man). Stämmer alltså inte in i kören ”varför-görs-det-inga-bra-jeans-för oss” utan biter ihop och fortsätter prova nya varianter.

  Till Mia: Min magkänsla säger att Cecilia skriver cheapt för att avdramatisera att hon inte tyckte om jeans som är tvättade för att se ut som att de är slitna. Hon ville helt enkelt inte skriva ”fult” eller ”billigt” rakt ut. Var det så svårt att lista ut?

 16. Profilbild för Emma

  Sjukt snygg passform och tvätt på första bilden!

 17. Profilbild för Anna

  Första bilden, det var fanimej den snyggaste jeansröven jag sett! Men som sagt – är de inte sjukt låga? Och är vi inte lite trötta på det?

 18. Profilbild för emmac
  emmac

  Tjejer!
  Min kompis säljer ett par suuuuperfina boots med kilklack i mocka! In och buda med er =)

  http://www.tradera.com/Trend-svarta-skor-plata-kilklack-mocka-Weekday-stl-38-auktion_342384_140570299

 19. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Undrar bara, ni som är kurviga och inte tycker att dessa passar – har ni provat full curve-modellen? De här jeansen finns som slight curve, demi curve eller full curve beroende på hur kurvig man är. Men samtidigt är det ju inte säkert att de passar alla bara för det.

 20. Profilbild för Sofia

  Jag måste säga att det där var en alldeles utomordentligt fin röv!:)

 21. Profilbild för S
  S

  Hejsan,
  Heter tvätten ”Indigo Falls” på Demi Curve jeansen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *