En dag av svensk sommar

B90A2731Jag har verkligen försökt att inte göra några illusioner kring den svenska sommaren. Den är ju som den är oftast, och kanske är det därför de vackra, underbara, skira dagarna blir så fantastiskt fina minnen när de väl dyker upp. Men efter några veckor av Novemberkyla och regn var det till och med så att jag, som ändå fått en rejäl dos Kalifornien-sol och värme det senaste året, började ruttna. Så när solen och värmen dök upp idag och det äntligen fanns tid att hänga med kompisar (den första månaden här har nästan bara vigts åt jobb och släktingar) åkte vi ut på sjön med en fin liten båt. Guppade runt öarna som är Stockholm, puttrade bort till Bromma och badade (somliga, inte jag) och fick oss ett par fräknar under solen.

Såg också denna flock utöva en märklig sport (?) som jag har lite svårt att se vitsen i om jag ska vara ärlig. Men. Man får säkert en grym bränna av att stå så där. Om en sådan nu är något man är ute efter.

B90A2712Barnen var chockade över vattnets temperatur, men mycket spända på det här med båten och guppandet. Något båtfolk är vi inte direkt. Det här var nog en av de första gångerna de här landkrabborna var på en båt. Och jag min vara trogen så fort jag testar något nytt eller nygammalt eller mysigt eller fint eller härligt eller ja, i stort sett alla situationer drömmer jag mig bort och börjar göra planer på att själv äga en husbil/sommarhus i Skaraborg/båt i Stockholm. Känner på mig att det kommer googlas båtar i natt.

B90A2707B90A2715B90A2731 B90A2742När vi lagt till åt vi våffla och grillad tonfisksmörgås på Cul de sac i Gröndal. Stort plus för ställe som har god och bra mat, solstolar med vattenutsikt för de vuxna och lekhörna i skuggan för barnen.

B90A2745


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Att stå och paddla på en surfingbräda aktiverar typ ALLA muskler i hela kroppen. Googla SUP.

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  SUP = stand up paddle. Bästa och skönaste träningen, ever! Du borde testa som gillar träning så mycket. Sjukt svårt att hålla balansen

 3. Profilbild för Mia
  Mia

  Men du var där jag bor. Visst är det ett mysigt ställe att fika på.

 4. Profilbild för Marie
  Marie

  Håller med Malin och Maria, SUP är verklige toppen! Både som bålträning, men öven som utflyktshjälpmedel. Sedan skullejag kanske inte ge mig ut på gruppaddling sådär eftersom vi har två egna brädor, men som prova på. Paddlade med maken runt Kungsholmen för några veckor sedan och det var ett tufft träningspass. Har en som är uppblåsbar och den hade vi med till Kroatien ifjol. Fantastiskt sätt att få se kusten på. Nu följer brädorna med till Polen och i vinter till Sri Lanka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *