Har just landat på ett café för att sitta här en stund och försöka beta av på jobblistan innan julledigheten. Skulle egentligen vilja bjuppa på en dagens men jag har ju för sjutton ingen här som kan fota mig. Rio är yngsta laget för hantera kameran, och det kändes larvigt att fråga dem jag nyss var på möte hos. På väg ut från Bonnier-huset sprang jag på mamas chefredaktör Anna Z, var på vippen att kolla med henne om hon kunde ta en bild. Men så tänkte jag att hon väl har tusen vettigare saker för sig och lät bli. Det dyker ibland upp efterfrågningar på outfit-bilder bland kommentarerna. Och det är klart att jag gärna bjuder på det, bara det att jag fortfarande, efter fem års bloggande, känner mig så jävla urlöjlig när det ska fotas. Man ska liksom stå där och visa upp sig och sina kläder, som nån annan självgod jävla typ. Ärligt talat, är inte jag lite för gammal för det här egentligen? Inte att blogga, men det där med outfit-bilder? Å andra sidan: för er läsare är det ju bra mycket mer inspirerande att se kläderna på än att bara kolla på en kofta på en galge, det hajar ju jag också. Så. Om någon råkar gå förbi Espresso houseSveavägen och är på fotohumör. Kom in och ta en bild på mig vetja!

0 svar

 1. Haha du är för rolig du! NEJ du är inte för gammal för att ta dagens kort. Inte alls. Vi inspireras ju och det är väl huvudsaken. Fortsätt både blogga och lägga upp en massa dagens tack! Här vaknade vi just efter 12 h sträcksovande. Helt groggy men oj vad det behövdes. Ha en bra dag!

 2. Hej Cecilia,
  jag gillar dina dagens for sjalv ar jag ochsa mamma och lever valdigt mycket det dar putta vagn hanga i parken livet och har behov av praktiska, varma, tvattbara klader. Men sa vill man ju se lite snygg ut ochsa…Just darfor ar jag tacksam for att du delar med dig av dina outfits ideer. Jag tycker att du ar sa bra for du ar bade praktisk, jordnara men ochsa vagad och har ogonen pa vad som hander inom mode.

 3. HÅLLER med dig helt! Känner samma sak, fan slappna av liksom. Posa hit & posa dit. Men du kanske bara kan se till att ngn tar sponatan bilder. Fortfarande finast!
  Du är fin!

 4. Inte för gammal för outfitbilder!! Det är ju urkul att se hur snyggt du klär dig. Och vet du, jag börjar ibland känna mig som en Blankens för vissa saker jag har skulle verkligen lika gärna kunnat vara med på din ”dagens bild”. Dom dagarna känner jag mig glad haha. det låter ju jätte fjantigt men det är sant! Är hemma med våra två fantastiska barn och de dagarna man får göra i ordning sig lite extra mår man ju så bra! Synd att man inte bor i Sthlm då hade jag svängt förbi och knäppt en bild åt dig! Ha en bra dag.

 5. Hej!

  Nej, du är verkligen inte för gammal för det, men jag förstår vad du menar:-) Fortsätt gärna att få bilder tagna (även om det ibland känns töntigt) då din stil är väldigt inspirerande! Mer än du kanske tror:-)

 6. Ammar du när du ute eller ger du flaska? Jag har barn i precis samma åldrar som du och trodde jag skulle bli så mycket modigare med att ta mig ut på ställen med andra barnet. Men jag är precis lika mesig. Orolig för att han ska börja skrika, att folk ska ta illa upp av att jag ammar m.m. Du verkar ju ta dig ut lite då och då och vore kul att höra hur du tänker!

 7. Det är just att du har den inställningen till hela dagens outfit-grejen och posa hit o dit, att det ÄR ytligt och självfixerat till den grad att man kräks lite i munnen är just anledningen till att jag kan tycka att det får finnas på din blogg. För du är en vettig människa med tankar och idéer och inte bara en fåntratt som sätter på sig fina kläder och tror att DET är det ”som gör mig till mig”.

  För klä sig måste ju alla och då ser jag hellre din stil och inspireras av som inte är baserad på ”dagens shopping-fynd” utan baserad på ett genuint intresse för stil och skapas av garderobsfavoriter som kan vara gamla som gatan men lika fina för det. Dina dagens bilder går liksom inte ut på ”köp köp köp” utan snarare ”ta vad du har och var skitsnygg!”

 8. Ha ha. Du är för skön med din självdistans! Jag har följt din blogg länge och tycker du skriver väldigt underhållande. Har du funderat på att skriva en bok? Tror jag skulle bli great.

 9. Bara en sak! Du ser sa konstig ut med mössan…hehe..Det ár ju sa sant att de inte passar till alla huvud! No offense…=)

 10. Men sötnöt! Var min spontana första tanke. Bilden var jättefin och (joo DU om någon passar i mössan och i glasögonen!) du riktigt skimrar genom rutan på min laptop! Du är fin i allt och det är alltid roligt med nya tips och idéer så sluta aldrig med dina Dagens! Hoppas du, Per, Bonnie och lilla Rio får en underbar jul. Sneglar nedåt och kan bara hålla med signaturen Jenny. Det borde bli en (eller gärna två) böcker av alla dina blogginlägg och fina bilder. Skulle vara sååå kul och jag skulle köpa den direkt och säkerligen många med mig! Tveka aldrig på dig själv, jag tror du är en förebild för många Cecilia och du skriver jättebra! Glöm aldrig det! Och tvivla aldrig på dig själv! Lova det. Varma julkramar från Johanna

 11. Måste bara säga att om 5 år kommer du att skratta ihjäl dej åt fotona med dessa glasögon! Tro mej .-)

  Bara för att nåt är trendigt så behöver det inte vara snyggt. Även om du är stylist så kan du tänka lite mer på vad som ser snyggt ut istället för att bara härma trenderna .Eller 70-talet. Smaken är givetvis som baken, men men..

  Annars tycker jag du är en superfin tjej o hoppas ni får en härlig jul.

 12. Rita: Läsa mina julklappstips i mina förra krönika på kistagalleria.
  Lina: Just det, smaken är som baken. Tanken har inte slagit dig att jag kanske faktiskt tycker att de är snygga. Och att jag kommer ha en helt annan typ av glasögon och tycka att de här känns hemska om fem år är säkert sant. Men vad spelar det för roll nu? När jag tycker att de är snygga?

 13. >Du vill kanske inte skriva om Rio – förstår det – men eftersom jag själv har barn i samma ålder (nåja, född slutet av sep. + en född nov. 07) undrar jag så klart. hur det funkar för er, hur Bonnie tar det hela, hur hinner du allt, ammar du -. funkar det bra? (jag nojade förut att jag inte hade tillräckligt m mjölk men det var nog bara noja eftersom bebben växer o sen ger pappa flaska ibland, skönt för mig!) – ja,,,,vill gärna veta det mesta, i bloggform om du orkar, vill, kan-…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *