Idag har jag hoppat ur mysbyxorna och tagit med Rio till Mocco för en äkta morsafika med kompis Piff och hennes lilla Kalle. Känns bra. Nu i höst har jag ett par jobbprojekt att fixa färdigt, men längre fram i vinter och i vår tror jag banne mig att jag ska ha det så här lite oftare. Bara vara föräldraledig och göra mysiga saker med Rio och Bonnie (de dagar hon inte är hos sin dagmamma).

Fuskpälsjacka från MQ, skor från Carin Wester, jeans (med mycket tjusig gummibandsanordning i midjan som håller i hop dem) från Dr Denim. Stora, lösa västar (min kommer från Rodebjer) är ju den ammande kvinnans dröm. Perfekt att smuggla in bebisen i när det är mat-time.

0 svar

 1. Du är ju galet fräsch för att nyss ha fött barn, grattis =)

  Jag fattar inte hur du orkar med att luncha och fika i stan, gå på modevisning och annat mnär du nyss legat på förlossningen. När jag var som du gjorde brösten skitont, byxor med hårda sömmar var inte att tänka på och jag ville bara ligga i soffan och snusa på bebis.

  Så, impressed!

 2. Snälla, mer tips om amningskläder! Mycket svårare att hitta snygga och praktiska kläder när man ammar än när man är gravid tycker jag.

  Behöver tips på kläder som döljer degiga magen och som är lätta att krångla sig ur när det är matdags.

  Och byxor – vad fasen ska man ha när stora gravidbullen blivit en degklump igen och varken passar i gravidbrallorna eller de gamla älsklingsjeansen?

  Tacksam för alla tips!

 3. jag tror att vissa mammor klaga jättemycket om att ”vara mammor”. jag förstar inte värför ni känner sa fulla, hopplöss och trötta. Jag fattar att vissa har de tufft för att kanske barnen sover inte mycket eller hormoner men…Kom igen!! Jag tycker att det är just too much. Jag läser bloggen ganska regelbunt och jag fick läsa den där: Men Guuuuuud vad fräsch du ser ut efter förlossningen!! manga manga ganger!!. Lite mer självkänsla. Tjejer!!

  Cecilia, topp outfit idag!

 4. Att du alltid ska lyckas se så snygg ut! Tom bara nån vecka efter du fått barn. Hoppas verkligen man själv kan vara lika snygg som du om man nån gång skulle få ungar!

  Jag skulle vilja se en bild på Bonnie och Rio tillsammans. Tror inte du lagt upp nån syskonbild på de än.

  Jag hittade ett gammalt urklipp från när du var moderedaktör på expressens bilaga (tror jag det var) och du hade på dig en grymt snygg t-shirt som jag så gärna ville ha. Lägger upp bilden i min blogg så kan du väl kika ifall du känner igen den!

  Ha de gött!
  / Alexandra

 5. Dagmamma? Varför kan du inte ta hand om dina två barn själv? Och att sitta på fik och amma, det är verkligen white trash så långt det bara går.

 6. Jag säger bara; Absolutely smashing!

  Bry dig inte om Hannas kommentar nedan. Känns som avundsjukan visar sitt fula tryne. Klart man ska passa på att fika och njuta när man har chansen och att Bonnie ska få träffa sina kompisar!

  Tack för en underbar blogg! Har följt den i två år trots att det dröjer innan jag är bredd att skaffa barn…

 7. Du är grym! Varför inte dagmamma och amma på ett fik? Jag lever i det just nu med mina två här hemma, det är, just perfect! Stora killen älskar dagis och att amma min lilla tjej under en filt på ett fik känns mer än självklart när hon är hungrig!
  Du ger en enorm inspiration Cecilia!

 8. Ja fika på du! Jag fikar minst 1-2 ggr i veckan med kompisar. När babyn är såhär liten (4 månader) är de ju så enkla och nöjda så jag känner att man får passa på. De får mat och somnar så kan man ägna sig åt sin väninna. Bara vara och tanka massa energi som goda vänner har en tendens att ge en. Det är alla mammor värda!

 9. Skriv din kommentar här!
  Hej Cecilia
  Grattis till ny lilla bebisen!
  har en fråga om dina jeans från dr denim. Vilken modell och färg har du på dessa? Gillar själv dr denim men har bara svarta hitills. Supersnygga ser de och du ut iaf.!

 10. Den är snygg den där fuskpälsen! Jag har också stått och ryckt i den men så kom jag fram till att den var lite för mycket catwoman på mig 🙂 Annars så känns det ju faktiskt som att just leopardmönstret står sig säsong efter säsong. Hursomhelst matchar den skitbra med din fina lila vagn!

 11. Hehe, jag kan inte läsa din blogg längre utan att få Duran Duran på hjärnan ”Her name is Rio and she dances on the saaaaand. Just like that river twisting through a dusty land. And when she shines she really shows you all she can. Oh Rio Rio dance across the Rio Grande.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *