Dagens dagens

20130212-154714.jpg
Jag hostar som om jag rökte två paket Prince om dagen, och det verkar som om den här förkylningen satt sig på huvudet också, för jag är helt sjukt trög och… ointelligent känns det som. Varenda kotte är sjuk just nu känns det som. Barnen också. Och deras dagmamma. Ni vet hur det är va?

Men. Jag är på jobbet idag. Och sitter och dagdrömmer om att snart få träna igen. Det var en evighet sedan. Skinnbrallor från By Malene Birger, reafyndade stövletter från Tod’s, blus från JC och kofta från Whyred.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Hej!

  För ett tag sedan så rekommenderade du underklädesmärket ”Cosabella”. Vart handlar man i Sverige? Någon bra nätsida? Blir ju så himla dyrt att köpa från utlandet. Helst om det inte passar…

 2. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Hej!

  Först vill jag bara tacka för en bra blogg med härlig mix av mode, familjeliv och personlighet 🙂

  Jag är gravid i vecka 10 med första barnet men har redan gått upp i vikt (känns så iaf) och putande mage, och kämpar med kläderna varenda morgon. Kan inte du skriva lite om dina bästa modetips för gravida? Skulle vara så himla skönt att få lite inspiration och känna att man inte behöver klä sig som ett tält, utan att man kan vara precis lika snygg som innan!

  Kram Cecilia

 3. Profilbild för sara - 26-åring som inte alls är mamma men gillar mama-bloggarna ändå.
  sara – 26-åring som inte alls är mamma men gillar mama-bloggarna ändå.

  hej!
  en av dina trogna bloggläsare här. jag har inte kommenterat på jättelänge, men ville bara säga att jag fortsätter att följa dig via mobilen (så krångligt att kommentera där, vet inte om det har något med cookies att göra).
  vill bara säga tack för en av de bästa bloggarna cecilia! du är grym och din inspiration under hösten med alla läckra plagg har gjort mig glad.

  och ps. jag vågade bryta mig loss från den där långa relationen. jag vet att du nog inte har någon aning om vad jag pratar om nu – men jag minns fortfarande ditt inlägg om när du var 25 och gjorde slut med en kille som du älskade och det resulterade i att du cyklade långt varje, varje dag. jag går i stället. går runt i hela stan, minst en timme om dagen. skillnaden är väl att jag mår ganska bra och gråter inte alls lika mycket som när jag var i min relation. tack. och puss. och kärlek!

 4. Profilbild för Eva
  Eva

  Jättefin kofta!! 🙂

 5. Profilbild för Lars
  Lars

  Jag är inte heller mamma men jag kollar din blogg nån gång per månad ändå för du skriver roligt och är väldigt fin. Tjoho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *