Dagens dagens

Gamla (typ ur den första kullen som gjordes tror jag) Cheap Monday-jeans, sneakers från Nike och blus från Noir & Blanc, armbandet i guld och läder är från Syster P. Bältet har jag hittat i en second hand-affär, och jag måste nog säga att second hand-köpta bälten är det absolut billigaste och bästa tricket att piffa upp och variera sin garderob. Mest variation för lite pengar helt enkelt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Supersnyggt! Ditt nya hår är fantastiskt. Förresten, HELA du är fantastisk!

 2. Profilbild för Helena
  Helena

  Hå, de där skärpen var jätteheta runt 1990! Jag har ett i svart läder som jag köpte i Amsterdam på en alldeles äkta, gammeldags tågluff. Får leta fram det. Om det fortfarande går runt midjan är en annan femma;-)

 3. Profilbild för Rebecca

  Alltså du är verkligen så himla snygg tycker jag och ball OCH smart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *