Dagens dagens

Idag spelar vi in näst sista avsnittet för säsongen av ”På middag hos Hannah och Amanda” – eftersom jag får lust att kräkas av vinterledsma vid åsynen av vinterskorna på hyllan hemma, letade jag fram ett par gamla stövlar som legat i en låda på en hylla de senaste åren. Jag kan ha överdoserat stövlar vintern 2009 nånting, och har liksom inte velat se åt dem sedan dess. Men idag minsann, i ren desperation – fick de stackarna uppleva en second wind. Känns inte helt jävligt att vara i stövlar igen.

Och nu hoppas jag verkligen att ni antecknat eller screen printat de här raderna och spar dem någonstans. I ett brandsäkert kassaskåp eller i något slags militärrum under jorden eller så. För det här hoppas jag ni förstår är information ingen människa kan leva utan.

Tröjan är reashoppad från Acne hos Amazing seven i Farsta, och skinnkjolen kommer från Jofama.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för m47
    m47

    Är det Gardenia-stövlarna? Det var de som gjorde att jag var tvungen att kommentera din blogg allra första gången 🙂 Fick förstås aldrig tag på några eftersom det blev hetsjakt på sånna efter ditt blogginlägg och jag bor ju långt bort åt helvete för att hinna med 😉

  2. Profilbild för Minna

    Amazing seven i Farsta är oslagbar. Denna fantastiska butik och dess underbara personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *