Åh vilken härlig helg vi haft! Fastän vi mest bara varit hemma. Eller vadå fastän förresten? Hemma är ljuvligast och eftersom mina barn är sådana hemmaråttor och helst aldrig vill lämna huset över huvudtaget verkar det som om jag har blivit likadan.

Fast i lördags eftermiddag hängde vi faktiskt på stan ett litet tag. Av snudd på en slump blev det lunch tillsammans med familjen och två av mina systrar som råkade vara i stan samtidigt  – Elin, som var här bara ett par dagar från New York, och så Ninni som egentligen bor i Karlstad, men som var i Stockholm med sina kompisar över helgen. Så det blev liksom en jäkla bonus att få njuta av dem en kort stund.

Och så kläderna då: Jeans från Mih, stickad tröja från Anine Bing, rock från Gant, skjorta från Lexington och skor från Nike. Det är kul att mactha sportigt och jeans med rock och halsduk tycker jag!

För övrigt: De här vårmorgonpigga barnen alltså! Gah! Idag är det jag som lägger mig… nu! – så att man känner sig som något annat än död när man blir väckt klockan 05.30 imorgon bitti.

0 svar

 1. Vårsol i alla ära, men det får gärna vara mörkt tills det är officiellt morgon (05.30 är det natt 🙂 ) Mina ungar började sova till sju som vanligt när jag såg över mörkläggningen ordentligt.

 2. Vi har också börjat gå upp 05.30 sedan 2 veckor tillbaka! Det är alltså vårens fel!!!! Men inte har solen gått upp då, kolsvart hos oss så mörkläggning kvittar…

 3. God morgon,

  det var verkligen en härlig energi-vår-kick att se dig så här på morgonskvisten. Kände mig själv väldigt grådassig i min ”icke-våriga-outfit” ;o).
  Jag och min bästa vän åker på tjej-weekend till Sthlm den 6-7 april och ska bara lyxa oss och umgås. Vi håller just nu på att skriva upp vad vi vill göra och shoppa mm. Tacksam för några gotttiga tips som vi icke-stockholmare kanske missar.
  Undrar också var jag kan hitta din underbara, härliga, jättepositiva sneakers?
  Ha en fin dag!
  Cecilia

 4. Älskar nikes klatschiga färgglada skor & ser att du ofta har dom… Så klart har jag en fråga om dom då 😉

  Kan man matcha leggings med dessa gympisar? Jag har en bråkande kejsarsnitts ärr som leggings är min livräddare, men nu har jag börjat läsa till lärare & könner jag måste ha bra skor att stå i klassrummet i…. Hittils har jag kört med leggings, tunika/blus och ngn kofta & min älskade amandor från kavat men det blir varmt & än är vi ju inte framme i sandalväder ;-(

  Kram!!

  1. Jenny: det låter supersnyggt tycker jag! Välj ett par sneakers med någon snygg neondetalj vetja, eller varför inte Converse i en härlig nyans? Neongröna?

  2. Tack för svar!! Converse har jag kört en del med men tröttnat lite på, jäkla snörande 😉 ska satsa på ett par nike & köra lite wild & crazy 😉 ha en härlig kväll & krama lite om dina ungar, så goa de verkar 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *