Dagens dagens

Det är konstigt när man tar de här dagens-bilderna. Jag har liksom gått omkring och känt mig himla piffig i svarta sammetsjeans från Modström, en fluffig fin tröja från Nowhere och wedgesneakers från Topshop. Men sen när man ska ta den där bilden, asså – det är liksom inte alls lika stiligt som jag känt mig om ni förstår vad jag menar. Så jag försöker ta en bild till. Och en till. Och en till. Men nä, det ser mest bara tråkigt ut hela alltihopet. Svarta jeans och tröja liksom. Ni får använda fantasin helt enkelt.

Jag har varit så sjukt sugen på att gå en fotokurs länge. Jag kanske borde göra det? Så kanske jag lär mig att uttrycka i bild det jag tycker är så mycket lättare att förklara i text? Fast jag har av någon anledning fått för mig att bara för att jag tycker att det är kul och har lätt för att skriva, så kan jag inte fota. Som att det är två olika delar av hjärnan som jobbar och som absolut inte kan funka tillsammans. Antingen har man det ena, eller så har man det andra.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Supersnygg outfit. Enkelt men smashing! Ditt hår är minst lika snyggt det.

  Jag tycker absolut du ska gå en fotokurs. Bara anmäl dig till en, och testa. Heja dig!

 2. Profilbild för berith
  berith

  Hej!
  Var köper du dina Modström kläder? På nätet, eller finns det ngn återförsäljare/butik i Stockholm? Jag köpte ett par byxor en gång, men jag minns f’sen inte hur och var jag handlade…

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Var kommer den där underbara tapeten ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *