Igår var jag på ett till spännande möte, och då hoppade jag i klänning och sandaler igen (vill för övrigt att ni ska veta att jag känner mig enormt töntig och käck  när jag skriver saker som ”hoppa i klänning” – men efter snart åtta års bloggande känns det i bland som att alla ord och uttryck redan är använda tusen gånger. Dessutom, får jag väl erkänna, så är jag rätt jävla töntig och käck nu för tiden).

Min känslor för den här klänningen från Scho är skulle jag säga intensiva. Den  är spännande och mystisk i all sin enkelt och så fruktansvärt användbar. Snygg detalj i ryggen också!

 

Tusen tack för alla lunchboxtips förresten! Lägger samtligt på minnet!

0 svar

    1. Vad spelar det för roll? Ingen har väl att göra med vad andra köper för klädstorlek….Köp den storlek du behöver och fråga möjligen om Cecilia tycker de är normala i storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *