Dagens dagens

Jag är ju liksom ingen riktig stylist. Ni vet. En sån där som kommer på att man kan ha en kjol som hatt, 10 stl för stora skor för att det blir en cool effekt i en bild, eller använder ett djukranium som behå till någon ball magasinsplåtning. Men om jag kan och får vara vardagsinpirerande så är det precis det jag hoppas på.

Och den här gången vill jag säga att mörka jeans (”The Bonn” från Mih i det här fallet) och enkelt ribbat linne – det är såna där grejer man helst av allt vill ha på sig jämt. Fastän man ibland kanske börjar känna sig aningen tråkig eftersom det ofta blir så att man följer sin lust och faktiskt har på sig det jämt: jeans och en basic topp. Det är då man ska kasta in de där knasplaggen – de där trasorna man tilltalas av utan att egentligen veta varför för att de kanske går en bit utanför den stil man brukar tillskriva sig själv. Som den här gamla brokadkavajen i guld och sammet som jag köpte second hand för säkert närmre tio år sedan. Typisk pryl som lurar en bort från tråket de dagar man behöver det. Solglasögonen kommer från Saint Laurent/Synsam.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Clara
  Clara

  Du är supersnygg i dina brills! Trevlig midsommar!

 2. Profilbild för Lee
  Lee

  Ska ni fira swedishmidsummer i wallyn då? Genom Swea? hahaha det gjorde vi när vi bodde där. Komiskt och kuuul! One two tre, One two tre…. och hopp runt stången.

 3. Profilbild för Romladolcevita
  Romladolcevita

  Önskar dig en glad midsommar från Italien.
  http://www.romladolcevita.wordpress.com

 4. Profilbild för Elin
  Elin

  Alltså shit vad snygg du är! Precis sådär snyggt coolt avslappnat snygg vill jag också se ut. Tycker dock det är lättare sagt än gjort. Får aldrig riktigt till det.

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Andrea: Jo jag gillar dem som sjutton, somliga mer än andra. En olja som jag hade till natten blev en superfavorit och Maria Åkerbergs papayaskrubb är också heöt underbar!

   Elin: Tack – och jo, det är klart du får. Ge inte upp bara.

 5. Profilbild för Andrea
  Andrea

  Fin!
  Undrar lite över produkterna du gick all in med? Från Maria Åkerberg… Va det nåt att ha? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *