20130817-202235.jpg
Blir den här – från ett stimmigt Göteborg där jag ätit asiatiskt och druckit vin och drinkar med två av mina närmsta vänner. För gamla tiders skull lyssnade vi på Strebers, KSMB, Räserbajs och Johan Johansson innan vi gick ut – och klädseln blev därefter. Svart. Så punkigt det nu kan bli när man är en borgerlig 30-plussare på vift från man och barn. De prickiga jeansen från Acne är nya, resten är gammal härlig skåpmat. Väska från Burberry, skinnjacka All Saints.

0 svar

 1. Så snyggt! Jag behöver din hjälp, men jag kan bara inte hitta till Mamas stilcoach på mama.nu som de hänvisar till i tidningen … Jag söker i sökrutan på Cecilia Blankens och stilcoach men lyckas bara inte. Kan du möjligtvis guida mig? För jag hoppas att det inte är avslutat när du bor i LA (tänkte att du kommer ju hem lite ibland, så som nu).

  Jag vill också passa på att säga att jag ÄLSKAR att följa din blogg särskilt sedan familjen flyttade till LA. Du beskriver det så fantastiskt bra, ”naket och ärligt” om både det Fantastiska och de utmaningar som är. Det gör du bättre än någon annan jag har läst som har flyttat utomlands, och det är verkligen intressant. Avundas dig lite också minsann.

  Jag har kommenterat väldigt sällan för det är så himla svårt att kommentera via iPhone, från vilken jag oftast läser (läs, när nattar, pendlar till jobb etc.). Men nu läser jag via dator, när jag tänkte anmäla mig för en nödvändig stilcoachning.

  Må så gott och hoppas att du och döttrarna har det fortsatt härligt i Stockholm/Sverige.
  Hälsningar, Rosita 3-barnsmamma i behov av stilcoachning
  http://www.rositareser.se

 2. Den här bilden sparar jag för framtida frisörbesök, jäklar vilken miljonklippning! Du är väldigt snygg,
  Med vänlig hälsning, Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *