Asch. Det är så sabla mycket att stå i den här veckan, så ni får en dagens nu helt enkelt för att jag inte hinner med något annat. Men i kväll kanske det blir en stund över och då ska jag försöka ge bloggen some lovin’.

Älskar de här byxorna som typ som mysbyxor-superdeluxe-fast-lika-mycket-urlyxiga-yllebyxor. Alltså. De känns som mysbyxor men ser ut som ett par snajdbrallor, om ni hajar. Från danska Stella Nova. Polon kommer från Hope och skor från Rodebjer (har letat efter ett par varma kängor med klack, som man kan ha också när det är snöigt och minusgrader ut – de här skorna provade jag redan förra året, men slog till gjorde jag först för ett par dagar sedan).

 

0 svar

 1. Men VÄSKAN då 🙂?! O så vill jag se skorna från sidan. (Har inte så mkt att göra på jobbet så jag tittar på dig ist 😉.)

 2. Hei søta!
  Hvor kommer jeansen du hadde på bildet 15.oktober fra? Jeg elsker stilen din! Vil gjerne se flere bilder av deg på Instagram!
  Du er toppen! Ha en god uke!

 3. Väskan kommer från Mulberry!
  Matilda: Nej, inte helhjärtat. Men jag tvättar håret inte allt för ofta, och använder ofta bara balsam däremellan.

 4. Åh, de där byxorna ser verkligen superfina ut. Jag kikade in på hemsidan du länkade till, men jag kunde inte hitta dem. Vet du vad din modell heter? Tusen tack/Karin

 5. Vilken storlek har du? Eller, snarare: hur ÄR de i storlek – motsvarar small en normal 36:a osv tycker du?
  Jättefina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *