20121114-111410.jpg

Very fransk pull från very franska Petit bateau. Jeans, modellen Jess från Wrangler, kängor, Rodebjer och orange läppstift från Armani. Väska, Mulberry.

0 svar

  1. Hej!
    Gillar din blogg jättemycket, men jag skulle önska att du svarade på kommentarer lite mer än vad du gör. Under förra ”dagens dagens”- inlägget är det flera som frågar efter var kläder och skor kommer ifrån. Det är roligt att du uppdaterar så ofta men som sagt, lite mer respons skulle vara bra! Tack för en bra blogg!

  2. maria: Det har du rätt i! Nu har jag svarat!
    Alice: Byengberg har en del Petit bateau, men jag tror att fler webshopar kommer att ta in det här härliga märket snart!

  3. Väskan, jag måste köpa väskan! Så fin! Men hur är lädret? Din väska ser ganska mjuk ut medan den på hemsidan ser ut att vara ganska hård. Är väl olika från väska till väska kanske..

  4. Om du någonsin vill sälja din Mulberry Polly push lock får du gärna mejla mig! Ångrar så att jag inte köpte den när den fanns i butik förra året.

  5. Här kommer ännu ett fan av din tröja! 🙂 Hur är de i storlekarna? Jag har storlek 36 eller S för det mesta, men de franska brukar väl vara vara mindre? Vad borde man satsa på? Tack för en inspirerande blogg! Jag är student och har inga barn, men läser den gladeligen ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *