Även om jag varit förfärligt svartklädd sista tiden, så, ja, färger är också fint. Särskilt den här otroliga tröjan från Eling Kling for Marciano som jag föll för så fort jag såg den på bild och nu har i min ägo. Sammetsjeans från Modström och boots från Notabene. Läppstiftet är orange och kommer från Armani.

0 svar

 1. Gud jag skulle verkligen behöva veta vad rastplatsen du skrev om för ett tag sen heter, inför en redovisning i skolan. Den som är asien-inspirerad. Om någon annan vet får ni jättegärna svara, jag hittar inte inlägget!

 2. Hej!
  Stämmer in med föregående talare med att också fråga om skorna som står bredvid… Är ute efter ett par svarta ankelboots med lagom klack, typ 5-6 cm… Inte superlätt då alla är runt 8 cm… Tips?

 3. Hej!
  Skorna är min kollega Amelias, jag tror att hon köpte dem på Topshop tidigare i höstas.
  MK: Jag har XS! Hellre en storlek mindre skulle jag säga!

 4. Tröjan är fab! Älskar färgen!

  Hanna: Stället är Dragon Gate, platsen är utmed E4 strax söder om Gävle. Lycka till med din presentation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *