Älskar den här mycket tjusiga toppen från Kool as Kate/Tjallamalla. Skönt med lite vidd upptill, och snyggt till smala brallor och klackar. Tycker jag.

0 svar

 1. Såg dig på schulman show när Gunilla Persson var där och undrar vart du köpt de snygga grå jeansen du hade på dig? 🙂

  1. Sara: Du är en mycket otrevlig människa. Jag ber dig att inte läsa här mer, inte kommentera, inte närvara. Jag börjar ruttna riktigt rejält på typerna (eller om det är en människa under flera olika namn) som dykt upp här de senaste dagarna. Här vill jag att smarta, roliga sköna människor ska hänga. Och det betyder inte att man måste hålla med mig i allt jag säger, utan att man ska vara kapabel att föra ett sansat och givande resonemang om man har något att tycka! Inte så mycket begärt egentligen. En artig, hygglig ton – det är allt.

 2. Men herre min Gud vad folk har börjat att vara elaka!
  Varför? Vad ger er rätten att hoppa på Cecilia? Får det er att må bättre? Sova bättre på natten? Förklara snälla varför ni gör dessa påhopp? De är ju rent elaka!
  Bara för att man är en offentlig person som skriver en blogg, dessutom snygg och lycklig, ska man väl inte behöva ta detta? Man måste väl få tycka och leva sitt liv utan era elaka kommentarer!?!? Kan inte ni som vill vara elaka sluta gå in här och lämna kommentarer, de drar ju ner en annan!!! Jag gillar denna bloggen och vill ju att Cecilia ska fortsätta blogga. Detta är ju den bästa bloggen!

  Så snälla Cecilia, ta inte åt dig!!! Du är skitsnygg, och jag älskar dina dagens. Det kan vara dagens höjdpunkt, tänk på det…

 3. Blockera denna Sara! Hon verkar vara helidiot! Cecilia tar inte bort några kommentarer , mamas redaktör tar bort elaka.Lämna denna blogg elaka Sara, du bara retar oss andra. Cecilias blogg är den bästa av alla!!

 4. Skorna kommer från Topshop! Byxorna i Schulman show från Anine Bing, och byxorna på de här bilden från Billy and I.

 5. Du är fin du Cecilia, inifrån och ut vad jag kan se 🙂 Fortsätt precis i den stil du gör, det gillar de flesta av oss!

  Snajsigt outfit med även om jag själv har svårt för armlösa plagg. Ska försöka bota det med styrketräning och bättre hållning 🙂

 6. Sara är tramsig och liten, vi struntar i henne. Jag tycker du är så bra och snygg – även en gammal tant på 48 älskar din blogg! (fast jag tror fortfarande att jag är 30 plus och jämnårig)

 7. Jag skulle vilja både hissa och dissa. Om man nu får dissa? Egentligen borde vi alla kanske leva efter devisen ”om du inte har nåt snällt att säga behöver du inte säga nåt alls”? Jag menar såklart bara personkritik nu, annars ska man såklart säga ifrån om man uppfatttar något som felaktigt även om det inte är snällt. Men nu till det jag vill hissa. Cecilia, ibland är du klok som en bok och riktigt roligt. Dina betraktelser är underhållande och oftast tankeväckande. Tack för dem! Och nu diss: De kläder du lyfter fram, både dina egna och det som finns att köpa i affärer är inte särskilt snygga. Du borde skifta inriktning till att ”mode”blogga mindre och istället blogga mer om annat.

  1. Maria: Så klart man får både hissa och dissa! Och vad gäller mode och kläder så är det väl en sådan där sak där det inte finns någon ”sanning”, utan där smaken helt enkelt är som baken. Det jag tycker är fint, kanske inte du gillar, medan någon annan känner precis som jag. Och det är ju så det ska vara! Allt annat vore ju förskräckligt tråkigt. Om vi alla gillade exakt samma saker menar jag.

 8. Super snyggt,, älskar byxorna!! Vill Passa på att skriva hur snygga kläderna från meandi är som du designat, har beställt allt från en säljare hoppas de är lika användbara som dina tidigare kollektioner=)::

 9. Du är SÅ SNYGG så det är helt otroligt! 🙂 Smashing!!!! Jag undrar om du vet vad din hårfärg heter? Skulle gärna vilja ha något liknande…. Sen i kväll såg jag Schulman show för första gången och älskade det. Kul att du är med. Läskigt det avsnittet med Gunilla Persson faktiskt… ojoj där fick ni verkligen passa er för va ni sa för plötsligt högg hon till! Men Alex verkade hon älska. Aja blev lite rädd för henne iaf! Kram och hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *