FullSizeRender_1 FullSizeRenderHar knallat runt så här idag: mjukaste, mjukaste, mjukaste men ändå rätt värdiga byxor från Raquel Allegra (lovar att det knappt går att hitta något skönare att ha på sig, gravid eller ej. Har flera par och har fyndat både second hand och två på rea) – mjuk (ni ser den röda tråden här va?) T-shirt från Ragdoll, Blankens ofattbart sköna sko ”The Midnight” och plånbok och övriga prylar nerpackade i Blankens ”The Elsa” (som jag hade sett framför mig skulle användas som partyclutch men nu har den i stället direkt blivit min favoritvardagsväska – det där handtaget på hörnet funkar toppen att bära i, och vill man går det också att knäppa av). Koftan undrar ni? Usch. Jag har varit så sjukt sugen på en stickad kappa länge – och så hittade jag den här som egentligen var alldeles för dyr men å andra sidan helt perfekt och exakt det jag letat efter (och märket är något litet och inte så känt och jag kommer inte ihååååååg vad det heter och oooooorkar inte kliva upp ur sängen och kolla, men vill ni hemskt gärna veta skakar jag förstås fram det åt er) och, tja, då slog jag till helt enkelt.

0 svar

  1. Väskan är helt underbar!! precis som allt du gjort. Så jag va illa tvungen att köpa en i julklapp till mig själv. (Go jul till mig från min än så länge ovetandes man) Å självklart köptes den på Amazing Seveni Farsta. 🙂 Tack för stt du gör så fina saker. Som man dessutom vet är gjorda på bästa sätt ❥

  2. Såå snygg!! Btw så älskar jag mina svarta Ygritte!! Så sjukt snygga! Lite hårda ännu men de mjuknar ju så småningom. Kram

  3. Hej! Har en fråga om The Roxy, jag är en 37,5 och mäter 24,5 cm i foten. Är centimetrarna som står på sajten skornas längd eller den längd man ”bör” ha på foten för att de ska passa? Skulle du rekommendera 37 eller 38? Tacksam för svar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *