IMG_7248 IMG_7241

Nog för att min garderob är ganska omfångsrik, men vad gäller träningskläder har jag fått för mig att det räcker med någon byxa och enstaka topp, så svettas man sönder dem tre, fyra gånger i veckan och tvättar och tvättar och tvättar. År ut och år in. Tills det kommer en dag, som idag, och man går ut från sitt Soulcycle-pass och noterar att någon stinker riktigt gammal gubbe, en sån där som liksom gett upp och bestämt sig för att nu är det ändå bara något år kvar av livet så då unnar jag mig att dra ner på hygienskötseln till cirkus en gång i månaden. Förstår illa kvickt att det är jag som luktar och panikåker till The Grove där jag handlar ny topp med inbyggd behå, grön träningstopp (med inbyggda pads, vet inte riktigt hur jag ställer mig till det, går ju dock att ta bort) på Athleta och värlssnyggaste byxorna på Nike.

0 svar

  1. Älskar Athletas träningstoppar/BH!! Sitter hur skönt som helst och visst, kuddarna kan man ju plocka bort men jag är rätt nöjd med att slippa känna mig så plattbröstad på gymmet. Vanliga träningstoppar trycker ju för 17 in brösten, inte så smickrande på en tvåbarnsmor 😉 och inte särskilt skönt heller…

  2. Toppen ser ju jättefin ut, jag håller med dig Lotta. Det är inte alltid så kul att vara alldeles platt. Även om det ”bara” är på gymmet.

  3. Jag är precis likadan när det gäller träningskläder, sunkar runt på gymmet i kläder som har många, många år på nacken. Men nu blev jag inspirerad att styra upp det där! För det ÄR roligare att träna när man känner sig snygg (och inte stinker).

  4. Ett tips när träningskläder börjar lukta illa är att lägga plaggen i ättiksbad över natten och sen tvätt som vanligt i maskin. Fast det är ju helt klart roligare att shoppa nytt.

  5. Aaahh! Varför gjorde du såhär…?! Nu har jag suttit o spanat webbutiker o plockat ut en hel drös nya träningskläder för komplettering och utbyte av de noppiga och skunkluktande som ligger i garderoben… (Och som motivation inför min lilla personliga femårsplan som jag berättar så mycket som möjligt om för att inte kunna banga från och som från nåra kilometers vardagsjogg idag ska mynna i en maraton för att hålla medelålderskrisen borta!)
    En alldeles för stor drös som kostar alldeles för många pengar, så nu måste jag börja välja bort eller klicka hem o hoppas att hälften inte alls är så bra som de ser ut utan kan skickas tillbaka… Gaaahh!

  6. Insåg just en sak. Den där svettdoften… Jag kör också (?) en massa naturliga produkter, Maria Åkerlund deo tex, tror den är lite boven, kände nämligen lite av den där doften från mig själv häromdagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *